Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
UFC - Hero
Nottingham, England

UFC GYM

Club van de maand
OVER DE CLUB

WAAR MIXED MARTIAL ARTS EN FITNESS SAMENKOMEN

De UFC (Ultimate Fighting Championship) is de drijvende kracht achter MMA (Mixed Martial Arts) en heeft ervoor gezorgd dat het de spannendste en snelstgroeiende vechtsport ter wereld is. Niet iedereen wil die octagon instappen en vechten, maar bij de inclusieve UFC GYM® in Nottingham (VK) kan iedereen deelnemen aan een multidisciplinaire training waar martial arts gecombineerd wordt met traditionele kracht- en cardiotraining.
UFC - 50:50 - 1

MOGELIJKHEDEN EN DOELEN

DE UITDAGING

Het merk UFC is de voornaamste organisatie van Mixed Martial Arts en trekt daarmee professionele sporters en liefhebbers van de sport aan die graag hun specifieke vaardigheden en conditie willen verbeteren. De uitdaging voor UFC GYM was om breder te kijken dan het hardcore imago van MMA en sportfaciliteiten te ontwikkelen die iedereen, onafhankelijk van hun capaciteiten en doelen, inspireert. Het management van UFC GYM UK omschreef hun missie als volgt: "Het sterker maken van het hele gezin: vrouwen, mannen en kinderen van zes jaar en ouder. Wij bieden een inclusieve omgeving die ons onderscheidt van andere fitnessclubs.”

UFC - Results
DE RESULTATEN

EEN VERBLUFFENDE FITNESSOMGEVING

UFC GYM UK heeft de handen ineen geslagen met Life Fitness en zo een multidisciplinaire fitnessgym van 1006 m2 kunnen ontwerpen en bouwen, die voldoet aan de kampioenschapsstandaard. Tegelijkertijd staat het voor de voornaamste waarden van hun merk: plezier, inspiratie, bescheidenheid en teamgeest.
UFC - 50:50 - 2

EEN BEETJE VAN ALLES

HET FITNESSAANBOD

UFC GYM overtreft de verwachtingen van MMA-vechters en -leerlingen. Ze leveren namelijk niet alleen lesruimten voor vechtsporten, zoals ruimten met matten voor martial arts-, boks- worstellessen, bokszakrekken, maar ook de bekende achthoekige MMA-kooi van de UFC: de Octagon.

Het draait echter niet alleen om de vechtsport. UFC GYM biedt talloze andere fitnessfaciliteiten, waaronder kracht- en cardiozones, en ruimten voor groepslessen, zoals yoga en Pilates.

De club is geschikt voor mensen met verschillende interesses, expertise en ervaring en je kunt trainen op de intensiteit die je wilt. Dankzij het unieke MMA-karakter van de faciliteit kan iedereen hier zijn trainingservaring opfrissen.

UFC GYM biedt ook wellbeing, zoals een sauna voor elke kleedruimte, en sociale zones, waaronder een café.

UFC - Quote

“LIFE FITNESS STAAT ALTIJD VOOR ONS KLAAR – ZE REAGEREN ZEER SNEL EN ZE LEVEREN ALTIJD WAT WE NODIG HEBBEN OP HET JUISTE MOMENT. HET IS EEN GENOEGEN OM MET HET TEAM SAMEN TE WERKEN!”

HET UFC GYM-TEAM

UFC - 50:50 - 3

PRACHTIGE ONTWERPEN

DE APPARATUUR

Apparatuur van de Life Fitness Family of Brands (Life Fitness, Hammer Strength en Indoor Cycling Group (ICG)) speelde een prominente rol bij de sportschoolinrichting.

De sportschool combineert vooral het Hammer Strength-logo met het UFC-logo. Beide merken delen namelijk dezelfde synergie en bovendien zijn ze beide de nummer 1 in hun respectievelijke gebied. Deze positionering verhoogt het gevoel van community en saamhorigheid bij UFC GYM en tegelijkertijd wordt gebruik gemaakt van de sterke reputaties van beide merken.

Het ontwerp is zo uitgewerkt dat het de uitstraling van UFC GYM aanvult: apparatuur in zwart en rood geeft de faciliteit een moderne en krachtige look die intensiteit, kracht, wilskracht, moed en vastberadenheid uitstraalt.

UFC - 50:50 - 4

FANTASTISCHE TRAININGSEXPERIENCE

IN DE UFC-HOEK

Na uitgebreid overleg met Life Fitness heeft UFC GYM besloten om met apparatuur te werken die voldoet aan de fitnessexperience waar hun klanten behoefte aan hebben.

CARDIO

• Life Fitness-apparatuur is geschikt voor algemene cardiovasculaire training. Enkele machines zoals de SPARC zijn gekozen voor het bevorderen van specifieke performancetraining

• Deze apparaten hebben de ‘C-console’ met een intuïtieve, eenvoudige interface die snelstart workouts biedt maar ook realtime gegevens

• Indoor Cycling Group (ICG)-fietsen met ICG Connect

KRACHT

• Plate-loaded machines van Hammer Strength

• Racks van Hammer Strength

's Werelds beste merk in performance-apparatuur staat garant voor kwaliteit die de industrienormen overschrijdt. UFC GYM wil de beste fitnessexperience voor uiteenlopende sporters leveren en doet dat met de ongeëvenaarde biomechanica, veiligheid en duurzaamheid van Hammer Strength.

LAAT JE INSPIREREN

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.