Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LFOD+ New Halo Red Gradient
Sportschoolmanagement

Halo Fitness Cloud

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.

HALO FACILITY

Inbegrepen basisfuncties van Halo Facility:
BESLISSINGEN OP BASIS VAN DATA

INZICHT IN JE APPARATUUR

EIGEN CONTENT

HOUD JE LEDEN BETROKKEN

STAAT VAN JE INVESTERING

SERVICE TOOLS

Hero Image - Cardio Consoles

INLOGGEN BIJ HALO FACILITY

INLOGGEN
BEHEER JE CLUB

HALO FACILITY

Halo Facility is de gratis softwareoplossing van Life Fitness waarmee sportschoolhouders inzichten over apparatuur krijgen, de betrokkenheid van sporters wordt vergroot en servicetools worden aangeboden om de levensduur van apparatuur te verlengen.
Halo Facility Life Fitness 20394234

Zo werkt het

eenvoudig en efficiënt faciliteitsbeheer

U krijgt gedetailleerde inzage in de gegevens voor het toestelgebruik en de verkeerspatronen van sporters. Maak eenvoudig verbinding met uw cardiotoestel en meld u aan om aan de slag te gaan.

SE4-console-on-integrity-treadmill-front-view-4527_REV1

Uw consoles aanpassen

Cohesie-ervaring voor uw leden.

Naadloze software-updates en productinstellingen voor de hele fitnessfaciliteit stellen u in staat om consoles aan te passen en een samenhangende merkervaring voor uw sporters te creëren.

TechnicianOnIntegrityTreadmillWithSLConsole_mr

Perfect & eenvoudig

Service regelen

Verminder uitvaltijd met de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met servicetechnici vanuit Halo. Een afspraak maken voor een servicebezoek gaat heel eenvoudig worden gedaan bij Halo.Fitness. Met de functie Technicus Aanvragen kunt u het toestel selecteren waaraan onderhoud moet worden uitgevoerd, het probleem uitleggen en een afspraak maken voor een bezoek van een technicus aan uw fitnessfaciliteit.

Hero Image - Cardio Consoles
VOOR ALLE SPORTERS. VOOR ALLE BEHOEFTEN.

Consoles

De consoles van Life Fitness bieden gebruikers real-time trainingsgegevens, gepersonaliseerde work-outs en entertainmentopties. Creëer de ideale ervaring voor je club en je leden.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...