Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Image_CoreFeature3_vf
Sportschoolmanagement

Halo Fitness Cloud

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.
Faciliteitsmanagement

Alles-in-één Digitale Oplossing

LFOD+_LFOB-20394820394820394

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

Life Fitness on demand+

De console biedt je gratis toegang tot ruim 500 geweldige fitnesservaringen. Dit aanbod omvat meer dan 100 interactieve omgevingen en ruim 400 workouts met de beste fitnessinstructeurs. LFOD+ is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten wanneer ze koppelen met Halo. Life Fitness™ On Demand+ is gemaakt voor succes, door boeiende cardio-content aan te bieden waar je leden voor terug blijven komen.

Meer Informatie
Halo-manager-heatmap-DET3847

Zo werkt het

eenvoudig en efficiënt faciliteitsbeheer

U krijgt gedetailleerde inzage in de gegevens voor het toestelgebruik en de verkeerspatronen van sporters. Maak eenvoudig verbinding met uw cardiotoestel en meld u aan om aan de slag te gaan.

Personaliseren

Uw consoles aanpassen

Cohesie-ervaring voor uw leden.

Naadloze software-updates en productinstellingen voor de hele fitnessfaciliteit stellen u in staat om consoles aan te passen en een samenhangende merkervaring voor uw sporters te creëren.

Merk-Service-Techniek

Perfect & eenvoudig

Service regelen

Verminder uitvaltijd met de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met servicetechnici vanuit Halo. Een afspraak maken voor een servicebezoek gaat heel eenvoudig worden gedaan bij Halo.Fitness. Met de functie Technicus Aanvragen kunt u het toestel selecteren waaraan onderhoud moet worden uitgevoerd, het probleem uitleggen en een afspraak maken voor een bezoek van een technicus aan uw fitnessfaciliteit.

EBC_Life Fitness_SE3HD_Integrity_ Tread (1)

Door digitale technologie te omarmen, krijgen we de middelen om meer leden op te nemen zonder de noodzaak om het personeelsbestand te verhogen, terwijl we ook effectievere trainingservaringen creëren voor onze leden.” 

Neil Sheppard, assistent-directeur sportoperaties, Universiteit van Exeter
Upgrade voor meer

Halo Premium

Creëer uw eigen unieke faciliteitservaringen en bereik uw leden met een merkapp, trainingsprogramma's en het volgen van trainingen.
Binnenkant en buitenkant

Blijf aangemeld

Blijf in contact met uw leden binnen en buiten de faciliteit, zelfs als ze niet naar uw club kunnen komen.
Geef vorm aan de ervaring van uw leden

Trainingen voor hun behoeften

Creëer on-demand trainingen op maat met uw trainers om te voldoen aan de behoeften van uw leden.
Moedig hun traject aan

Houd leden op koers

Help leden gemotiveerd te blijven om hun doelen te bereiken en volg hun voortgang en fitnesstraject.