Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

LFOD+_LFOD-Cross-TrainerV3

ON-DEMAND WORKOUTS

Kies uit meer dan 400 trainingen met  instructeur voor de loopband, crosstrainer, fiets, PowerMill en Arc Trainer. De online workouts zijn geschikt voor elk niveau en worden gegeven door de beste trainers ter wereld die ervoor zorgen dat je leden resultaat boeken! We hebben content in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Japans en Russisch.

Exerciser-using-phone-with-LFOD+-SE3HD+TERRAIN

INTERACTIEF TERREIN

Kies uit meer dan 100 hardloop- en fietsroutes door de mooiste omgevingen ter wereld. De helling en weerstand passen zich aan het terrein aan. Zo worden de trainingen intensiever en gaan sporters helemaal op in hun online fitness workout.

ON-DEMAND CONTENT IS GOED VOOR JE OMZET

VOORDELEN VAN LIFE FITNESS ON DEMAND+

WE HEBBEN EEN ENQUÊTE UITGEVOERD ONDER RUIM 1000 LEDEN VAN FITNESSSTUDIO'S. DIT KWAM ERUIT:
greysquare

61%

van de leden gebruikt soms on-demand fitnesscontent.
greysquare (1)

81%

van de leden die momenteel geen on-demand content gebruikt, wil dit graag proberen als hun fitnessstudio het zou aanbieden.
greysquare

46%

zou waarschijnlijk lid worden van een fitnessstudio die on-demand content aanbiedt.
greysquare

58%

van de leden gaf aan dat het aanbod van on-demand content op hun console een reden zou zijn om lid te blijven.
Have Questions?

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is Life Fitness On Demand+ de beste keuze is voor je fitnessfaciliteit? We bieden de grootste bibliotheek met gratis content direct op de console aan. We willen ervoor zorgen dat je sporters met plezier bij jou lid blijven.

DE INSTRUCTEURS VAN LIFE FITNESS ON DEMAND

Jen-Tallman-FP9A0326

Jen Tallman

Jen is als fitnessinstructeur gevestigd in New York en geeft groepslessen, cycling, personal training en hardloopcoaching. Ze werkt al 9 jaar als trainer en heeft een indrukwekkende lijst kwalificaties: TRX Level 1 & 2, StrongFirst Kettlebell Level 1, RRCA Run Coach Level 1, Schwinn & Mad Dogg Spinning certificaten, en accreditaties voor groepslessen en personal training van SCW Fitness Education.

Haar benadering van sport en fitness is open voor iedereen, omdat ze vanuit haar eigen achtergrond weet hoe belangrijk dat is. Tot haar 21e bewoog Jen vrijwel niet, omdat ze dacht dat haar lichaam er op een bepaalde manier uit moest zien om actief te zijn. Met Jen is iedere training een uitdaging, of je nu een beginner bent of een complete expert.

“Iedere workout daagt ons uit om samen sterker te worden!”

Wie je ook bent, Jen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je zin krijgt om vooruitgang te boeken met je trainingen en om je doelen te behalen.

Meer over Jen
Mary Onyango

Mary Onyango

Mary Onyango turnde en speelde volleybal als kind. Als student bleef ze volleyballen, en verdiende ze als personal trainer wat geld naast haar studie. Hierbij werd ze verliefd op het werk: mensen helpen en trainen. Inmiddels doet ze dit full-time.

Haar motto: “Train je lichaam. Train je geest. Kracht begint in je hoofd. Eerst moet je geloven dat je sterk bent, en dan volgt je lichaam.”

Met fitness heeft Mary doorzettingsvermogen opgebouwd, maar ook een gemeenschap en een sterk netwerk om zich heen van mensen die bij haar passen. Door fitness zag ze in wat er mogelijk was en wist ze dat waar te maken. Ze besefte dat niets onmogelijk is. Dat is ook terug te zien in haar workouts. Mary's trainingen zijn zwaar, maar met de juiste mindset zijn ze wel degelijk te doen.

Ze leert mensen om geduld te hebben, naar hun lichaam te luisteren en dan op de korte en lange termijn manieren te vinden om obstakels te overwinnen en moeilijkheden te boven te komen. Op het gebied van sport, maar ook in de rest van het leven.

Ze staat met beide benen op de grond. Als je echt veranderingen wilt ervaren tijdens je workout, wil je Mary aan je zij – of op je display.

Meer over Mary
Arturo-G-34534523452

Arturo Gutierrez

Arturo spreekt Engels en Spaans en inspireert mensen als trainer al 15 jaar om gezonder te leven. Op de tennisbaan was hij al op jonge leeftijd bezig met sport en hij leerde dat fitness een positief verschil maakt. Hierna studeerde Arturo en vond hij een kantoorbaan, waarna hij ook zijn MBA behaalde. De constante factor in zijn carrière? Fitness en welzijn. De volgende stap was om zelf als trainer te werken en zijn succes te delen.

Arturo is onder andere gecertificeerd als ACE Group Fitness Instructor voor groepslessen, ICG Cycling Instructor voor indoor fietslessen en USAW Olympic Weightlifting Coach voor gewichtheffen. Hij combineert zijn kennis en ervaring uit de zakenwereld met zijn passie voor fitness om anderen te helpen slagen op weg naar hun fitnessdoelen.

“Zien is geloven. Ik vind het geweldig om mijn klanten te motiveren, ik help mensen om zich een betere versie van zichzelf voor te kunnen stellen. Ik werk graag met visualisering om ervoor te zorgen dat ze gefocust blijven op hun doel.”

Omdat Arturo geen standaard achtergrond heeft voor een trainer, is hij een favoriete instructeur voor mensen die graag werken met een coach in wie ze zichzelf herkennen. Mensen voelen zich op hun gemak bij Arturo en houden hun motivatie goed vast.

Meer over Arturo

Cardio met Life Fitness On Demand+

ELEVATION & INTEGRITY SERIES
ONTDEK MEER

Neem contact op