Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LomovGym_012
Consequent boeiende ervaringen

Life Fitness Consoles

Of het nu gaat om de veelzijdige Discover SE3HD of de gebruiksvriendelijke Integrity X, Life Fitness biedt consoles om aan al uw unieke behoeften te voldoen.
entertainment is er in overvloed

Twee serieopties om uit te kiezen

discover-console

De voorhoede van de digitale fitnesswereld

Hoogwaardige Discover-consoles

Het resultaat van uitvoerig onderzoek naar wat een voortdurend boeiende beleving vormt. Met aantrekkelijke lay-outs, eenvoudige bruikbaarheid en een groot aantal digitale ontwikkelingen, waaronder geïntegreerde streaming video, zorgen Discover-consoles ervoor dat sporters zich kunnen vermaken en zorgen ze voor eenvoudige connectiviteit, aanpasbaarheid en app-integratie.

Integrity-consoles

Ledenbehoud verhogen

Integrity-consoles

Een Integrity-console biedt een gebruiksvriendelijke trainingsbeleving voor uw gebruikers. De Integrity-consoles zijn ontworpen voor sporters die graag aan de slag willen en hebben een eenvoudig ontwerp met intuïtieve navigatie.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
Hoogwaardige consoles

Sporters betrokken en vermaakt houden

Life Fitness biedt een verscheidenheid aan opties om sporters betrokken te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van uw fitnessfaciliteit.
Life Fitness on demand

Bekijk deze boeiende oplossing voor cardiotraining in actie

DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...