Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Life-Fitness-Console-0902934802362
Consequent boeiende ervaringen

Life Fitness Consoles

De cardio-trainingervaringen van je sporters worden bepaald door de consoles die ze gebruiken. Premium Discover-consoles bieden meeslepende ervaringen, tal van entertainmentopties en de verbinding met fitness-apps en draagbare apparatuur die sporters verwachten. Intuïtieve Integrity SL-consoles zijn bedoeld voor degenen die direct aan de slag willen, maar toch toegang willen hebben tot dezelfde connectiviteit als op premium consoles. Creëer de ideale ervaring voor je faciliteit en je sporters.
ExerciserOnTread withLFOD-SE3HD-Image
Digitaal meeslepende fitnesservaring

Discover SE3 HD-console

SE3 HD is het resultaat van uitvoerig onderzoek naar wat een ervaring boeiend kan houden.


Uitdagende indelingen, eenvoudige vindbaarheid en veel andere digitale verbeteringen inclusief geïntegreerde videostreamingservices: de Discover SE3 HD-console biedt je fitnessfaciliteit het nieuwste van de digitale fitnesswereld.
LFOD+_LFOB-20394820394820394

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

Life Fitness on demand+

De console biedt je gratis toegang tot ruim 500 geweldige fitnesservaringen. Dit aanbod omvat meer dan 100 interactieve omgevingen en ruim 400 workouts met de beste fitnessinstructeurs. LFOD+ is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten wanneer ze koppelen met Halo. Life Fitness™ On Demand+ is gemaakt voor succes, door boeiende cardio-content aan te bieden waar je leden voor terug blijven komen.

Meer Informatie
LFOD+_LFOB_Powermill-234829374234

Adverteren voor je faciliteit

Aangepaste berichten

Startschermen en lopende tekst kunnen worden aangepast om fitnessprogramma's en -services te promoten, merkbinding te stimuleren en sporters op de hoogte te houden van nieuws en evenementen. Dankzij een verbinding met Halo Fitness Cloud kun je leden bereiken met e-mailsjablonen en een samenhangende berichtgeving creëren. Je kunt ook uitdagingen in de hele faciliteit aanbieden om je sporters te motiveren.

Integrity-Treadmill-SE3 HD-Console-Male-Running-Standard-View-087v2

Volop entertainment

High-definition

High-definition, 54,6 cm (de 1080p TV op de loopbanden brengt je sporters volop entertainment. Lever de prachtige trajecten van de Lifescape-cursussen en de favoriete shows van sporters in scherpe kwaliteit video's.

ExercisersOnIngegrityFamilyWithSL-2 (1)
Vernieuwde LED

Integrity SL-console

Gebouwd voor sporters die direct aan de slag willen, zonder dat dit ten koste gaat van de connectiviteit die draagbare apparatuur en fitness-apps bieden. Integrity-consoles hebben een eenvoudig ontwerp met intuïtieve navigatie.
WomanRunningOnIntegrityTreadmillWithSL (1)

Vernieuwde LED

Service en onderhoud zijn gemakkelijk gemaakt

Er is technologie toegevoegd om het voor servicetechnici gemakkelijker te maken om eventuele problemen te diagnosticeren en op te lossen. Een faciliteit kan statistieken voor prestaties en preventief onderhoud instellen en waarschuwingen ontvangen door middel van het service-/onderhoudslampje op de console.

DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.