Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
HS-HDElite-Rack-Journey-L
Building Champions

HD Elite

HD Elite Racks bieden configureerbare aanpassingen voor bijna grenzeloze krachttrainingsmogelijkheden. HD Elite biedt de mogelijkheid om een flexibel trainingsschema te maken en door de modulariteit kan ieder rack nog lang na de installatie worden aangepast zodat het mee kan groeien met uw trainingsbehoeften.
EBC_Hammer Strength_HD Elite_Half Rack_Connected_Side View

Veelzijdig en aanpasbaar

MODULAIRE AANPASSINGEN

Creëer een krachttrainingsruimte die perfect op uw atleten is afgestemd, door de verschillende rack- en opbergopties te combineren met een verscheidenheid aan trainingshulpstukken. Dankzij de modulariteit kunt u eenvoudig trainingsopties toe blijven voegen, ook lang nadat het HD Elite rack is geplaatst. Stel in de loop der tijd het ideale krachttrainingssysteem samen.

Boise-State-feat-HD-Elite-Racks-Anvil-Bracing-Durability

Sterk en betrouwbaar

ONTWORPEN VOOR DUURZAAMHEID

Kenmerken zoals Anvil Bracing, Hammerlock bolting en Spider Gussets zorgen voor bijzonder grote duurzaamheid en structurele stevigheid. De duurzaamheid zorgt voor een levendige trainingszone. Ideaal voor training in kleine groepen op een hoge intensiteit.

crocus_fitness5
Gebouwd volgens een hogere norm

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan krachttrainingstoestellen geeft fitnessfaciliteiten de mogelijkheid om fitnesstoestellen te kiezen die aan hun behoeften voldoen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.