Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
IMG_7910-Edit-5

Topsport

Kracht bereiken op het veld betekent kracht buiten het veld opbouwen. U levert het talent. Wij steunen u met robuuste toestellen.

Resultaatgericht

Life Fitness en Hammer Strength bieden duurzaamheid en ultramoderne innovatie. Of het nu twee keer per dag of een wedstrijddag is, wij begeleiden u bij elke stap.
Athletics_Image_4
Oplossingen voor apparatuur

Eersteklas producten

Life Fitness en Hammer Strength verbinden uw atleten met de beste trainingstoestellen en transformeren uw ruimte tot een fitnessruimte die ze met trots gebruiken.
Layout-AERIAL
Oplossingen voor de ruimte

Indeling en ontwerp

Ons team van ontwerpspecialisten combineert vakkundig ruimtes en apparatuur om de efficiëntie en output in de weegruimte te maximaliseren.
LFconnect-Protect-Service-Young-Man-on-Computer-DX13751_mr
Serviceoplossingen

KLANTENSERVICE

Ons technische ondersteuningsteam en onze technici zijn toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte service en het minimaliseren van uitvaltijd van...

Hoe wij uw team ondersteunen

IMG_7913-Edit-6

ontworpen om de meest intensieve training te weerstaan

Gebouwd volgens een hogere standaard

Life Fitness- en Hammer Strength-toestellen worden grondig getest, ruim boven de industrienorm, om ervoor te zorgen dat ze alles aankunnen wat de meest veeleisende atleten kunnen bedenken.

athletics-groundbase-male-jammer-0308

Productinnovatie

Prestatiepioniers

Onze geschiedenis is geworteld in atletiek en prestaties. Al meer dan 35 jaar maken we producten met superieure biomechanica en bewegingspatronen.

HammerStrengthatArenAthrowdown27

Experts uit de sector

Voortdurende opleiding

Ons gespecialiseerde team is expert op het gebied van prestaties en atletische training. Veel van onze consultants hebben achtergronden als sterke coaches en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de sector. En niet te vergeten, we houden onze klanten op de hoogte van kennis van de industrie en verbinden ze met coaches van wereldklasse in onze clinics en evenementen.

Laat u inspireren

Klantvoorbeelden

Geïnteresseerd in meer informatie?

Privacy Statement *