Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LifeFitness-Synrgy360-SGT-YMCA
Systeem voor groepstraining

SYNRGY

SYNRGY is een systeem voor training in kleine groepen dat sporters meerwaarde biedt aan elke fitnessfaciliteit. Dit op maat gemaakte product met zijn niet-intimiderende ontwerp stelt een fitnessfaciliteit in staat om echt te voldoen aan de wensen en behoeften van verschillende soorten sporters.
LifeFitness-Synrgy360-SGT-YMCA-2

Veelzijdig en aanpasbaar

Ondersteun en inspireer uw sporters

De veelzijdigheid van Synrgy ligt in de reeks oefeningen en intensiteiten die kunnen worden ontworpen en uitgevoerd om groepssessies te creëren die de eindgebruiker zowel ondersteunen als inspireren. Helpt bij het opbouwen van zowel vertrouwen als bekwaamheid bij degenen die weer gaan trainen, en voldoet aan de wensen van elke hard-core sporter. Het Synrgy-systeem wordt geleverd in een reeks verschillende eenheidsontwerpen die elk verhaal van training in kleine groepen zullen verbeteren. ​

HR_0786_FvdB_20190509

Ledenbehoud verhogen

Creëer unieke ervaringen voor sporters

Wanneer het ingeroosterd en effectief gegeven wordt, kan Synrgy trainingen in kleine groepen organiseren die bijdragen aan het opbouwen van unieke ervaringen voor sporters. De Synrgy-eenheden zijn zo ontworpen dat instructeurs de geboden ruimte volledig kunnen benutten om ervoor te zorgen dat hun lessen en interactie zo invloedrijk mogelijk kunnen zijn voor zowel de groep als het individu. Zo zorgt u ervoor dat elke sessie voldoet aan de specifieke resultaten, waardoor dat gevoel van erbij horen bij de sporter wordt gefaciliteerd en de gevoelens van veiligheid, plezier, vertrouwen en waarde worden vastgesteld die vereist zijn in de zoektocht naar het behoud van leden.

Training in kleine groepen

zie SYNRGY in actie

crocus_fitness5
Gebouwd volgens een hogere norm

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan krachttrainingstoestellen geeft fitnessfaciliteiten de mogelijkheid om fitnesstoestellen te kiezen die aan hun behoeften voldoen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.