Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Header Image
ROTTERDAM, NEDERLAND

MARRIOTT HOTEL ROTTERDAM

https://www.marriottrotterdam.nl/
Toegang tot fitness faciliteit

24/7

Fitnessproducten

State of the art

Foto Blok 1

SPORTIEF BLIJVEN TIJDENS HOTELVERBLIJF

Het Marriott Hotel zit in het hart van Rotterdam Central District (RCD). Het hotel bevindt zich in een multi-tenant gebouw, de Millenniumtoren.

Binnen Marriott is de gym een belangrijke factor voor de gasten, om ze actief te houden tijdens hun reis met state of the art fitnessproducten. De gym van het hotel bevindt zich op de 1e etage met een fantastisch uitzicht op het Rotterdam Centraal Station.

In 2018 had Marriott Rotterdam te kampen met een kapotte fiets tijdens het ABN-AMRO World Tennis Tournament waardoor tennissers uit het hotel zich niet optimaal konden voorbereiden op het toernooi. Life Fitness heeft diezelfde dag een hometrainer en twee indoor bikes geleverd waardoor het Marriott fantastisch uit de brand was geholpen.

Foto Blok 2

GYM RENOVATIE

Begin 2019 is de gym van Marriott volledig gerenoveerd. Het Marriott is met de sales afdeling van Life Fitness aan de slag gegaan en samen is gewerkt aan de perfecte inrichting die volledig in lijn is met de richtlijnen die gelden voor de hele keten.

“SYNRGY biedt een uitstekende combinatie tussen Flex en Strength”, die balans is volgens de richtlijnen van het Marriott erg belangrijk. Het is daarnaast een fantastische blikvanger bij binnenkomst die de gasten erg aanspreekt. Op de SYNRGY zijn heel veel oefeningen mogelijk. Voor ervaren sporters is dat duidelijk, maar om iedereen te supporten maakt Marriott gebruik van QR-codes en een instructievideo op een tv in de buurt van de SYNRGY.