Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Afbeelding Hospitality Hero

Hospitality

Life Fitness begrijpt dat gezondheid en welzijn onmisbare onderdelen zijn van de algehele hospitality-ervaring. Wij bieden premium fitnessapparatuur en -oplossingen om aan de behoeften van jouw gasten te voldoen.

Verbeter de gastervaring

Life Fitness werkt samen met internationale hospitality-ketens, boetiekhotels en premium resorts om in alle accommodaties een heerlijke welzijnservaring aan gasten te bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van premium fitnessapparatuur, ruimte-indeling en ontwerpadvies, en klantenservice met expertise in hospitality.

Dit is Life Fitness Hospitality

FOCUS OP GEZONDHEID EN WELZIJN

Een tevreden gast is 14% meer geneigd hetzelfde hotel te boeken voor toekomstige reizen. Een focus op gezondheid en welzijn kan bijdragen aan positieve gastervaringen.
Achtergrond Hospitality-statistieken
Oplossingen voor de ruimte

43%

VAN DE REIZIGERS IS VAN PLAN OM TE GAAN SPORTEN IN HUN HOTEL(Bron: Cornell Center for Hospitality Research)
Achtergrond Hospitality-statistieken
Serviceoplossingen

78%

VAN DE REIZIGERS IS ZEER BEREID OM TE BETALEN VOOR PERSOONLIJKE TRAININGSRUIMTES IN HOTELS(Bron:
LifeFitness & Qualtrics)
Achtergrond Hospitality-statistieken
Oplossingen voor apparatuur

48%

MEER IN GEMIDDELDE INKOMSTEN PER KAMER IN VERGELIJKING MET HOTELS MET WEINIG WELLNESSACTIVITEITEN(Bron: RLA Global Wellness 2020)
Hospitality-oplossingen

Fitnessapparatuur en -oplossingen voor hotels

Vakantiegangers en zakenreizigers verwachten dat hun hotel over een aangepast fitnessaanbod beschikt en kiezen hun hotel zelfs specifiek op basis van deze criteria. Ontdek onze fitnessoplossingen voor de hospitality branche, die gasten op elk niveau van hun fitnesstraject tegemoet kunnen komen.
Fitnesscentrum - afbeelding hospitality

Verbeter de ervaring

Fitnesscentra in hotels

De fitnessruimtes in hotels moeten up-to-date zijn met de huidige fitnesstrends, schoon, intact en aantrekkelijk zijn voor gasten. Of je nu je fitnessapparatuur moet vervangen, je fitnessruimte moet verbouwen of een compleet nieuwe fitnessruimte wilt bouwen, Life Fitness kan je helpen om te voldoen aan de behoeften van je gasten.

Hotelkamer fitness 1

Ga buiten de vier muren van een fitnessclub

Fitness-mogelijk-heden voor op de kamer

Veel reizigers zijn op zoek naar fitnessopties die hun trainingsroutine thuis kunnen vervangen. Life Fitness kan je helpen om toegankelijke fitnessapparatuur in hotelkamers aan te bieden als een extra service naast je traditionele fitnessruimte, waardoor de bezettingsgraad van je kamers en je RevPAR kunnen stijgen.

Verbinden van 2 hotelkamers

Creëren van handige oplossingen

Bouw twee kamers om met fitness-toestellen

Bied je gasten fitnessapparatuur aan in een ruimte die afgestemd is op hun behoeften en van jouw hotel. Mocht je geen grote ruimte hebben om een fitnessruimte in te richten, hebben wij de oplossing. Profiteer van twee kamers die niet bezet zijn en bouw ze om tot een fitnessruimte, waardoor de ruimte wordt gemaximaliseerd en gasten wellbeing opties krijgen.

Lay-out en ontwerp - Hospitality

Creëer een ruimte die inspireert

Faciliteits-ontwerp & Lay-out

De sfeer van je fitnessruimte mag nooit een bijzaak zijn. Hoogwaardig ontwerp en stijl maken het onderdeel van het hotel om mee te pronken. Werk samen met Life Fitness en ontwerp een ruimte die je gasten helpt geïnspireerd te blijven, ongeacht de grootte van de ruimte.

Connectiviteit - Hospitality

Bied een platform voor betrokkenheid

Oplossingen voor Fitness Connect-iviteit

Fitness-apps, wearables en evoluerende digitale technologie verbeteren de ervaring van de sporter. Het bijhouden van trainingen, on-demand training en dagelijkse trainingssuggesties zijn belangrijk voor gasten die tijdens hun verblijf aan hun wellbeing willen blijven werken.

LAAT JE INSPIREREN

KLANT SHOWCASES

Bekijk een aantal van onze klanten uit de hospitality-industrie

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JE GASTEN IN DE WATTEN TE LEGGEN?

Download ons nieuwe e-book en ontdek hoe je de welzijnservaring van je gasten gedurende hun verblijf kunt verbeteren.
E-Book Mock-Up Dutch Cover

Het belang van welzijn neemt toe en zal een bepalende factor zijn voor de toekomst van de hospitality industrie. Door de belangrijkste trends te identificeren, kun je je gasten precies geven wat ze zoeken, waardoor ze tevreden en loyaler worden.

Ontvang ons gratis e-book en leer hoe je:

# je welzijnsaanbod kunt uitbreiden

# de wensen en behoeften van je gasten leert begrijpen

# je RevPAR kunt verhogen

KLIK HIER
eymnc2bijv.jpeg

"We hebben een absolute obsessie voor perfectie en lieten ons inspireren door de beste plekken over de hele wereld. We wilden dingen bieden die mensen in geen enkel hotel zouden verwachten en streven ernaar grenzen te verleggen van een verrassende reis - een ervaring die altijd in ontwikkeling is. Life Fitness-producten voldoen aan al deze eisen. We hadden niet alleen het technische product, we hadden iets dat bijna op maat was gemaakt voor onze specifieke fitnessruimte.”

Richard Sykes, algemeen directeur van Grantley Hall - Ripon, Engeland

Geïnteresseerd in meer informatie?

Nieuwsbrief
Privacy Statement *