Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Vul jouw investering aan. Verbeter de trainingservaring.

Vul jouw investeringen in Life Fitness en Cybex aan met naadloze tracking tijdens het gebruik van Life Fitness-toestellen of er na met de Life Fitness Connect app. Met een groeiend aanbod van adaptieve audiocoaching en on-demand content, blijven sporters gemotiveerd om steeds weer terug te komen. Maar geloof ons niet klakkeloos, probeer het zelf.
LFConnect_Picture1

Meer technologie. Minder gedoe.

De Life Fitness Connect-app is gratis, gebruiksvriendelijk en vereist geen training of configuratie. Sporters hoeven alleen de app te downloaden om te kunnen beginnen met het tracken van hun voortgang. Met de Life Fitness Connect-app wordt jouw fitnessfaciliteit in een oogopslag getransformeerd in een moderne, verbonden fitnesservaring.

FS-Console-LFconnect-ConnectToEquipment (1)

Verbind op jouw manier

Life Fitness Connect kan verbinding maken met alle Life Fitness-toestellen via NFC, Bluetooth of QR-codes.  Met de QR-codescanner in de app kunnen sporters de QR-codes van Life Fitness-toestellen scannen om rechtstreeks in te loggen, video's te bekijken over de juiste techniek, of alternatieve oefeningen en trainingsopties te vinden.

EBC_Life Fitness_LFOD_SE3HD_Integrity Tread (3)
Eis een betere ervaring

Life Fitness On Demand

Life Fitness On Demand is onze premium on-demand content die op elk moment kan worden gestreamd via de Life Fitness Connect-app. Kies uit een groeiende verzameling van fitnesslessen, ontworpen om jouw innerlijke atleet te motiveren en inspireren.

Jouw sporters zijn anders. En hun trainingen zouden dat ook moeten zijn.

Sporters zullen gemotiveerd worden door adaptieve audiocoaching, geselecteer uit ons groeiende lesaanbod dat bestaat uit de meer dan 700 trainingen. Elke training, en de coaching, wordt tijdens het sporten aan jouw biometrische gegevens aangepast. Van Nike(R) Run Coaches tot fitnesstrainers en ervaren yogi's, je krijgt een coach en een training die in realtime op jou, en alleen op jou, reageert. Voeg jouw eigen afspeellijsten toe en je kunt aan de slag.

Synchroniseren, Niet denken.

Synchroniseer je wearables zoals hartslagmonitors en smartwatches snel en gemakkelijk, voor een meer stimulerende ervaring.
Sporten is moeilijk genoeg, en daarom hebben we een gebruiksvriendelijke interface gecreëerd die ontworpen is om jouw leven gemakkelijker te maken, zodat je zich kunt concentreren op jouw training.

Trainingen volgen kan nu mobiel

Gebruik de Life Fitness Connect-app om verbinding te maken met Life Fitness-toestellen en om jouw trainingen met ongekende nauwkeurigheid te volgen. Gooi dat potlood en papier maar weg. Ongeacht waar je traint, binnen, buiten of ergens anders, je kunt jouw voortgang en statistieken op één plek vinden.