Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Layout Experts - Design

DE JUISTE INDELING ZORGT VOOR UNIEKE TRAININGS-ERVARINGEN

De ruimte en de inrichting bepalen voor een groot deel hoe jouw leden hun training ervaren. We zorgen ervoor dat we samen met jou een aantrekkelijke en efficiënte gym inrichten, die jouw leden energie geeft en die precies aan hun verwachtingen voldoet. Het uitzoeken van fitnessapparatuur is pas de eerste stap. Om je ruimte optimaal te benutten, adviseren we je om te profiteren van de ontwerpervaring van onze specialisten in ruimtelijk ontwerp.

Layout Experts - Brand - Glute Zone

BRENG JE MERK TOT LEVEN

Met de juiste sfeer maak je van je leden enthousiaste fans. We werken nauw met je samen voor het verder ontwikkelen van je merk en integreren je corporate branding in het gehele ontwerpproces. Of het nu gaat om specifieke kleurencombinaties of flexibele digitale oplossingen - wij brengen je merk tot leven.

Layout Experts - 3D Visualization

VISUALISEER JE TRAININGS-RUIMTE

Om ervoor te zorgen dat je een goed beeld hebt van je toekomstige sportschool inrichting, ontwerpt ons team 2D- en 3D-tekeningen die rekening houden met alle relevante vereisten voor de veiligheid en de infrastructuur. Zo kun je op het juiste moment de juiste keuzes maken voor het creëren van de perfecte omgeving en sportbeleving voor jou en jouw leden.

2-up Banner: Health clubs strength
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness clubs

Door te kiezen voor de Life Fitness merkenfamilie krijgt u zowel de beste fitnessapparatuur ter wereld als ontwerp en technische ondersteuning om aan uw...
2-up Banner: Success Story cardio
Plaatsen om te zijn

Success Stories

Laat u inspireren door een aantal instellingen die over de nodige instrumenten beschikken om succes te boeken en leden aan te trekken en te behouden.
Neem de volgende stap

TIL JE CLUB NAAR EEN HOGER NIVEAU

Neem contact op met één van onze specialisten in ruimtelijk ontwerp en vraag vrijblijvend een plattegrond van je faciliteit aan. Voor maximale waarde en functionaliteit van je ruimte.