Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige VRS

Prestige Strength VRS Prone Leg Curl

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Het innovatieve ontwerp van de Prestige Prone Leg Curl bevordert de juiste uitlijning van de wervelkolom om belasting op de rug te minimaliseren en zorgt voor een intuïtieve ervaring en effectieve training.

- het optionele Range Limiting Device laat sporters een comfortabele startpositie kiezen en waarborgt altijd een optimaal weerstandsprofiel (beschikbaar in de configuraties Start en non-RLD)

- intuïtieve en praktisch moeiteloze positionering van de beenkussens

Kenmerken

COMFORTABELE STARTPOSITIE Het optionele Range Limiting Device laat sporters een comfortabele startpositie kiezen en waarborgt altijd een optimaal weerstandsprofiel (beschikbaar in de configuraties Start en non-RLD).

MINIMALISEERT RUGBELASTING Door de hoek van de onderarmkussens en het heupkussen wordt een juiste uitlijning van de wervelkolom bevorderd en wordt de belasting van de rug tot een minimum beperkt.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN Intuïtieve en praktisch moeiteloze positionering van de beenkussens.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Prestige-toestel.

STAPSGEWIJS OPLOPEND GEWICHTSSYSTEEM MET DRAAISELECTIE Met de draaiselectie past de gebruiker het gewicht snel en eenvoudig in stappen van 2,3 kg aan

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier