Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige VRS

Prestige Strength VRS Abdominal

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Met een gepatenteerd bekkenstabilisatiesysteem kunnen sporters verschillende voetsteunhoogtes gebruiken voor een optimaal trainingseffect. Tegelijkertijd kunnen ze hun buikspieren isoleren voor een vollediger bewegingsbereik van de juiste wervelkolombuiging.

- het gepatenteerde bekkenstabilisatiesysteem met verstelbare voetbeugel stelt sporters van verschillende lengtes in staat zich ‘te fixeren’ op het heupkussen voor een optimaal trainingseffect

- het heupkussen bestaat onder meer uit een gebogen lumbaal gedeelte waardoor een volledig bewegingsbereik wordt bevorderd

Kenmerken

OPTIMAAL TRAININGSEFFECT Het gepatenteerde bekkenstabilisatiesysteem met verstelbare voetbeugel stelt sporters van verschillende lengtes in staat zich ‘te fixeren’ op het heupkussen voor een optimaal trainingseffect.

VOLLEDIGER BEREIK Isoleert de buikspieren voor een vollediger bewegingsbereik met een juiste buiging van de wervelkolom.

GEEN AANPASSING NODIG Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen velerlei sporters de juiste bewegingen zonder aanpassingen uitvoeren.

BEVORDERT EEN VOLLEDIGE BEWEGINGSBEREIK Het heupkussen bestaat onder meer uit een gebogen lumbaal gedeelte waardoor een volledig bewegingsbereik wordt bevorderd.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Prestige-toestel.

STAPSGEWIJS OPLOPEND GEWICHTSSYSTEEM MET DRAAISELECTIE Met de draaiselectie past de gebruiker het gewicht snel en eenvoudig in stappen van 2,3 kg aan

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier