Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Lat Pulldown

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

- met de Dual Axis Technology® kunnen gebruikers traditionele pulldowns, pulldowns met smalle greep en meer geavanceerde, op de sporter afgestemde bewegingen uitvoeren

- dankzij het dijstabilisatiekussen is het toestel geschikt voor verschillende lichaamstypen en krachtniveaus

Kenmerken

VARIATIE EN VEELZIJDIGHEID Selecteer een bewegingspatroon of laat het toestel dat voor jou doen. De Dual Axis Technology® is een door Cybex gepatenteerd krachttrainingsmechanisme dat variatie en veelzijdigheid biedt voor de meest complete workout. Standaard toestellen met steekgewichten trainen spieren in een enkele richting die alleen door het toestel wordt bepaald. Dankzij onze unieke Dual Axis Technology® biedt de Eagle NX Pulldown de optie om te trainen in het door het toestel bepaalde bewegingspatroon of om in een ander patroon te bewegen - een patroon dat volledig door de gebruiker wordt bepaald.

GEEN TWEE ARMEN ZIJN HETZELFDE Cybex maakt gebruik van onafhankelijke bewegingen om elke arm naar behoefte te trainen. Wanneer één arm zwakker of geblesseerd is, biedt Eagle NX de mogelijkheid om de training in evenwicht te brengen door de armen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. De onafhankelijke beweging stimuleert symmetrische krachtontwikkeling en maakt ook bilaterale wederzijdse training mogelijk.

ARMEN BEWEGEN ZOALS ZE HOREN TE BEWEGEN Het uiteenlopende bewegingspad van de Eagle NX Pulldown bootst de natuurlijke manier na waarop menselijke armen bewegen, omlaag en weg van het midden, niet recht omlaag en weg van het midden. De Eagle NX Pulldown levert een completer bewegingsbereik op met constante torsie bij de schouder. Het toevoegen van de Dual Axis Technology® geeft een extra dimensie door de convergerende beweging aan te vullen met een bewegingsoptie die de gebruiker zelf bepaalt.

GEBRUIKERS VAN IEDER LICHAAMSTYPE Verstelbare dijkussens zijn ontwerpkenmerken die geschikt zijn voor verschillende gebruikers om een perfecte pasvorm te garanderen. De dubbele handgrepen bieden een barbell- en een neutrale greep die gunstig is voor sporters met beperkte schoudermobiliteit.

MEER BEWEGINGEN VOOR MEER MENSEN Met de Dual Axis Technology® kunnen gebruikers traditionele pulldowns, pulldowns met smalle greep en meer geavanceerde, op de sporter afgestemde bewegingen uitvoeren.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier