Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Glute

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

- verstelbare voetenstang: Gebruikers kunnen zo de gewenste mate van knie-extensie voor de beweging kiezen en biedt de optimale positie voor elk lichaamstype

- kromlijnige beweging: stimuleert volledige training van de bilspieren zonder dat uitlijning van het heupgewricht nodig is

Kenmerken

VERSTELBARE VOETENSTANG Door de verstelbare voetenstang op de Eagle NX Glute kunnen sporters de gewenste mate van knie-extensie voor de beweging kiezen en is de optimale positie voor elk lichaamstype mogelijk.

VERSTELBAAR BUIKONDERSTEUNINGSKUSSEN Zorgt voor een juiste houding en beperkt de belasting op de rug tot een minimum.

KROMLIJNIGE BEWEGING Stimuleert volledige training van de bilspieren zonder dat uitlijning van het heupgewricht nodig is.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.


Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier