Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Back Extension

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

- dankzij het lendenkussen met twee standen kunnen gebruikers de heupextensie, lumbale extensie of allebei tegelijk trainen

- het ontwerp promoot een juiste en gecontroleerde beweging naar extensie

Kenmerken

INNOVATIEF ONTWERP Het nieuwe ontwerp van de Eagle NX Back Extension heeft een eenvoudige instap en traint de spieren die we in het echt bij het tillen gebruiken. In de standaardbeweging pakt de sporter de handgrepen vast en beweegt achteruit voor een echte lumbale extensie. De sporter kan ook het rugkussen aanpassen om de lumbale en heupextensie in één geïntegreerde beweging te trainen.

GEMAKKELIJK VERSTELLEN De verstelbare voetenstang met gasveerondersteuning is geschikt voor sporters van verschillende lengtes en kan eenvoudig worden afgesteld vanuit de zitpositie.

GECONTROLEERDE LUMBALE EXTENSIE Het ontwerp van de Eagle NX Back Extension promoot een juiste en gecontroleerde beweging naar extensie. Het gebogen lendenkussen stimuleert lumbale extensie/flexie en minimaliseert de kans op overmatige extensie. Weer een ontwerpfunctie voor veiligheid van Cybex.

MEER BEWEGINGEN VOOR MEER MENSEN Dankzij het unieke ontwerp van de Eagle NX Back Extension kunnen sporters alles trainen, van heupextensie tot de rompstrekkers tot de schouders en het spierstelsel dat het scapulier op zijn plaats houdt.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier