Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
8
Ontdek opnieuw wat echt belangrijk is

Cybex

We zijn zeer toegewijd aan echte resultaten en betekenisvolle innovaties op basis van wetenschappelijk inzicht en het onvermoeibare streven naar fitnessperfectie.
Optimale resultaten

TOEGEWIJD AAN SPORT- WETENSCHAP

Cybex baseert de ontwikkeling van fitnessapparaten op wetenschap. Cybex is innovatief in ontwerp, heeft een duurzame constructie en is biomechanisch juist.
HR_1543_FvdB_20200109

Optimale resultaten

Toegewijd aan sportwetenschap

Het onderzoeksinstituut van Cybex is toonaangevend in de fitnessbranche, omdat het een wetenschappelijke basis biedt voor de ontwikkeling van fitnesstoestellen. Met meer dan 90 patenten is Cybex-apparatuur innovatief in ontwerp, duurzaam in constructie en vormgegeven voor toepassing van de juiste biomechanica.

Kinext_04s

Uitmuntende productie

Ervaren en toegewijd personeel

In het streven naar fitnessperfectie zet ons ervaren team van ontwerpers en ingenieurs zich al meer dan 40 jaar in om echte wetenschappelijke resultaten te behalen en tot betekenisvolle innovaties te komen. Cybex-producten worden ontworpen en geproduceerd in een ultramoderne productiefaciliteit in de VS en verkocht in 90 landen over de hele wereld.

LF_YMCA_Final_GMP 190410(3 of 29)

Gebouwd om lang mee te gaan

Zet workouts om in ervaringen.

Cybex produceert de grootste selectie van krachttrainingstoestellen in de branche, met onder meer steekgewichten, plate loaded en losse gewichten. Het cardio-portfolio omvat een volledige lijn loopbanden en fietsen en bovendien de revolutionaire Arc Trainer. Cybex blijft nieuwe producten introduceren die ons verleden in sportwetenschap weerspiegelen en biedt meer dan 175 fitnessapparaten.

SantaMonika_07

Voor diverse marktsegmenten

Ontworpen om te presteren

Cybex ontwerpt voor klanten die waarde hechten aan prestaties en resultaten en voorziet in de behoeften van verschillende marktsegmenten zoals fitnessclubs, YMCA's/JCC's, sportteams, hogescholen, het leger, countryclubs en fitnessfaciliteiten op de werkplek. De kracht van de Cybex brand maakt het niet alleen aantrekkelijk voor gebruik in hotels en spa's, maar ook voor luxe fitnessruimtes thuis.

CybexIon11

Nauwkeurige bewegingen. Doelgericht ontwerp.

Cybex Ion-serie

Maak kennis met onze nieuwe serie Cybex-toestellen met steekgewichten. Gemaakt met deskundig ontworpen weerstandssystemen die zo bewegen dat het voor de sporters soepel en natuurlijk aanvoelt. Een aantrekkelijk, onopvallend ontwerp biedt gebruikers intuïtieve functionaliteit. De serie ruimtebesparende apparatuur heeft een opvallend en consistent ontwerp dat elke fitnessfaciliteit er beter uit laat zien.


Toestellen bekijken