Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
DSC_2051- VES_KickOff_3101-2020
29 januari 2021

VES Ledenbijeenkomst

DSC_2009- VES_KickOff_3101-2020

Jaarlijkse ledenbijeenkomst

Al vele jaren is Life Fitness betrokken bij de eerste VES ledenbijeenkomst van het jaar. Door COVID-19 zijn we genoodzaakt om een bezoek aan ons internationale hoofdkantoor te vervangen door een virtuele bijeenkomst. Desalniettemin beloven we er een inspirerende dag van te maken met leerzame presentaties, het delen van best practices en interactieve elementen.

DSC_1976- VES_KickOff_3101-2020

Toegang tot het platform

We gebruiken een veelzijdig platform om de bijeenkomst zo interactief mogelijk te maken.
Iedereen die zich heeft aangemeld bij de VES, ontvangt een persoonlijke link die toegang geeft tot het event. Vanaf 8.45 uur kun je inloggen en plaatsnemen in de Life Fitness Social Lounge. Vergeet je koffiemok niet!

Heat_1-HERO

Win een Heat Performance Row

Jouw kennis over de VES en over Life Fitness wordt op de proef gesteld, want we sluiten de ochtend af met een quiz! En degene die de meeste vragen goed beantwoordt, verdient een Heat Performance Row t.w.v. EUR 2.500,- voor de club. Dat wil je niet missen!

Deze gloednieuwe toevoeging aan ons productportfolio heeft een krachtig, modern ontwerp en biedt hightech digitale feedback en gamification programma’s voor een ideale roeibeleving.