Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Ambri Piotta - Racks (3)
AMBRI, ZWITSERLAND

HC Ambrì-Piotta

Succesverhaal
PURE PERFORMANCE

150 m2

OPGERICHT IN

1937

National League

25 - 30 atleten

Ambri Piotta - Workout Scene (5)

DE FILOSOFIE

TOPSPORTERS ONTWIKKELEN

"HC Ambrì-Piotta" is een Zwitserse ijshockeyclub die is opgericht in 1937. In vergelijking met andere clubs is het altijd een kleine club geweest. Toch speelt het team al sinds 1985 in de National League en won het in 2022 zelfs de Spengler Cup. Ambrì-Piotta gelooft in kracht en snelheid en bevordert en ontwikkelt jonge sporttalenten, die al vroeg in hun carrière een belangrijke rol krijgen. Het doel op de lange termijn is om sterkere en betere topsporters van hen te maken.

Ambri Piotta - Workout Scene (1)

HET PROCES

LIFE FITNESS ZORGT VOOR ZEKERHEID

Voordat we de nieuwe fitnessruimte hebben opgezet, hebben we de General Manager en de Conditioning Coach uitgenodigd om op bezoek te gaan bij andere faciliteiten in Zwitserland die al zijn uitgerust met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness en Hammer Strength, zodat ze de apparatuur eerst konden testen. Niets is vergelijkbaar met de eigen ervaring van de apparatuur in de praktijk. En één van de belangrijkste voordelen: onze ondersteuning houdt niet op na de plaatsing. Wij staan altijd klaar als er hulp nodig is.  

Ambri Piotta - Racks (2)

DE APPARATUUR

GERICHT OP PERFORMANCE

De nieuwe, professionele gym is compleet gericht op performance fitness en speciaal ingericht voor ijshockeyers. Omdat het hele team normaal gesproken tegelijkertijd traint, moesten de ruimte en de apparatuur doordacht worden opgezet en ingericht. Meerdere racks van Hammer Strength vormen het middelpunt, met veel losse gewichten, machines met steekgewichten en een Cybex Bravo machine voor functionele training. De sporters kunnen hun sportprestaties verbeteren en uithoudingsvermogen trainen met cardio apparatuur uit de Elevation-serie.

DE DRIE PEILERS VAN HC AMBRÌ-PIOTTA

KRACHT - DOORZETTINGSVERMOGEN - SNELHEID

Ambri Piotta - Hammer Strength Plates

EEN VAN ONZE STERKSTE WAARDEN ALS HOCKEYCLUB IS "GEEF NOOIT OP". FOCUS NIET OP HET PROBLEEM, MAAR OP DE OPLOSSING. DIE HEBBEN WE GEVONDEN IN LIFE FITNESS. 

- LUCA CEREDA, HEAD COACH VAN HC AMBRÌ-PIOTTA

LAAT JE INSPIREREN

1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.