Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Stanglwirt - Header
Going, Oostenrijk

DE STANGLWIRT

https://www.stanglwirt.com/en/
Een uitgebreide fitnesswereld:

FITNESS GARDEN

Focus op trends

KRACHT-TRAINING, FUNCTIONELE TRAINING EN DIGITALISERING

Doelgroep

VAN AMATEUR-SPORTERS TOT PROFESSIONELE ATLETEN

Fitnesswereld op maat voor de hotelervaring van de toekomst

De juiste plek voor een goed gevoel

Stanglwirt - 50:50 1

Hotel Stanglwirt werkt met Life Fitness – Voor een ware welzijnsoase

Stanglwirt is één van de meest beroemde hotels voor romantiek en families, gelegen tussen de indrukwekkende toppen van het Wilder Kaiser-gebergte in Oostenrijk. Het hotel met fitness beschikt over een enorm sauna- en wellness-landschap en een ongeëvenaard aanbod voor fitness en vrije tijd. Voor de renovatie van zijn Fitness Garden koos hotel Stanglwirt om diverse redenen voor Life Fitness. Maria Hauser, Junior Manager van het hotel, noemt onder andere de functionaliteit van de apparatuur: doordacht tot in het laatste detail, en simpelweg perfect. Een andere belangrijke factor was de hoogwaardige uitstraling. Maar ook over het proces was Maria tevreden: de samenwerking met Life Fitness verliep prettig, soepel, professioneel en vooral erg klantgericht, wat past bij de waarden van het hotel. Het was een groot pluspunt dat iedereen zich op zijn gemak kon voelen.

Stanglwirt - 50:50 2

Fitnessapparatuur op maat belooft iedereen een nieuwe trainingservaring

Björn Schulz, Director Sports van fitness hotel Stanglwirt: "We hebben gemerkt dat onze gasten steeds vaker naar specifieke fitness apparatuur of trainingsmethoden vragen." Door in te spelen op de trends, zoals krachttraining, functionele training en digitalisering, zorgt het team ervoor dat iedere gast zich goed voelt en de juiste training kan vinden. Björn: "Voor ons was het heel belangrijk om iets aan te kunnen bieden voor al de verschillende behoeften van onze gasten die waarde hechten aan een hotel met fitness. Dit zijn bijvoorbeeld amateursporters en professionele atleten die op vakantie zijn tot aan professionele voetbalteams. De Klitschko-broers waren hier vaak te gast tijdens hun voorbereidingen voor het volgende boksgevecht. En we ontvangen regelmatig individuele atleten uit allerlei sportrichtingen, die we met één concept passende trainingsopties wilden kunnen bieden. Daar zijn we nu in geslaagd."

Stanglwirt - 50:50 3

De grootste fan van Hammer Strength apparatuur: Arnold Schwarzenegger

Oorspronkelijk kwam de samenwerking voort uit een aanbeveling van een hele bijzondere sportgrootheid. Maria: "Wij ontdekten Life Fitness via onze vriend en vaste gast Arnold Schwarzenegger, die dolenthousiast is over workouts met de apparatuur van Hammer Strength." De acteur gebruikte onder andere apparatuur van Hammer Strength om in vorm te blijven op de filmset van Terminator. Na de opnames stuurde de superster de apparatuur naar hotel Stanglwirt, waar het nog steeds onderdeel uitmaakt van de sportruimte van het fitness hotel. Hij bracht het vijfsterren bio- en wellness-resort in contact met de fabrikant, Life Fitness. Nu kan iedere hotelgast als een echte celebrity trainen op de persoonlijke fitnessapparatuur van Arnie!