Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
hero
Ripon, Yorkshire

Grantley Hall

https://www.grantleyhall.co.uk/
GEOPEND IN

2019

KAMERS

47

FITNESSRUIMTES

2

50-2

EEN VERBORGEN JUWEEL

Grantley Hall is een verborgen pareltje in de Engelse Yorkshire Dales, met 47 luxe kamers, vier restaurants (waaronder het Shaun Rankin at Grantley Hall met een Michelinster), vijf indrukwekkende bars en een luxe fitness club. Geniet van de rust in de Three Graces Spa of ervaar de hoogstaande sportfaciliteiten in de luxe fitness club 'ELITE Luxury Gym'.

I21A2987

ELITE LUXURY GYM

De luxe fitness club 'ELITE' is verdeeld over twee verdiepingen en combineert eigentijds design met de meest geavanceerde fitnessapparatuur van Life Fitness, om zo een luxueuze omgeving te bieden voor de ultieme workout. Er zijn drie luxe fitnessruimtes: een superieure hotelfitnessruimte, de ruimte voor kracht- en conditietraining, en het Health & Performance Centre van Grantley Hall. Daarnaast is er een ook studio voor spinning, yoga en pilates.

Grantley Hall

I21A2063

Iedere leverancier was voor ons ontzettend belangrijk. Tijdens ons designproces hadden we een lange lijst met vereisten, en we hebben zorgvuldig geselecteerd met wie we wilden werken. Life Fitness is een gerenommeerd merk, met een gevestigde reputatie voor uitstekende technische ontwerpkwaliteit. Dat was ons eerste punt. Ten tweede het design: was de apparatuur strak en elegant genoeg voor Grantley Hall? De nieuwste productlijn voldeed aan al onze vereisten.

- Richard Sykes,
  Managing Director