Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Sterrenclassificatie

5

Bouwjaar

2018

Wellbeing Oppervlakte (m²)

1500

7Pines_LifeFitness_Día_SalDron_18_2048x1365px_

EEN TOEVLUCHTSOORD OP HET WITTE EILAND

7Pines Resort Ibiza is gelegen in een dennenbos op de kliffen van de westkust van Ibiza tussen de beroemde Cala Conta en de afgelegen Cala Codolar. Met vrij uitzicht op de Middellandse Zee en het magische eiland Es Vedrà, is het een unieke locatie op het witte eiland en een bevoorrechte plek om van een onvergetelijke zonsondergang te genieten.

Het complex telt 185 suites en strekt zich uit over 56.000 m² in de stijl van een dorp met op Ibiza-geïnspireerde huizen, met 3 restaurants en 3 bars, een fitness-, spa- en wellnesscentrum, een animatieclub en 3 zwembaden.

20211014_Life_Fitness_7_Pines_Taconeo_0159_2048x1365px_

WELNESS RETRAITTE

Het luxe hotel 7Pines Resort Ibiza beschikt over een 1.500 m² grote holistische wellnessruimte, ‘’Pure Seven’’ genaamd, waar gasten balans kunnen brengen tussen lichaam en geest. Bovendien worden de gasten altijd vergezeld door een ontspannend uitzicht op zee en het magische eiland Es Vedrà, dat naar de horizon wijst.

De aangeboden diensten bij Pure Seven omvatten: een ruime keuze aan wellnessactiviteiten, zoals mindfulness-meditatie, yoga of excursies in de omgeving; op de natuur geïnspireerde spabehandelingen; en een fitnessruimte uitgerust met ultramoderne fitnessaccessoires en -apparatuur van ICG en Life Fitness. Alles is aanwezig om gasten te laten genieten van de beste apparatuur en een luxueuze omgeving tijdens hun workouts.

7Pines Resort Ibiza

20211014_Life_Fitness_7_Pines_Taconeo_0766_2048x1365px_

ALS IK LIFE FITNESS IN ÉÉN ZIN ZOU MOETEN OMSCHRIJVEN, ZOU IK DE NADRUK LEGGEN OP HET COMFORT EN DE ONDERSTEUNING DIE ALLE APPARATUUR ONS BIEDT EN, ZONDER TWIJFEL, OP HET PROFESSIONALISME, DAT VOLGENS MIJ OOK EEN BEETJE IS WAAR ONZE KLANTEN NAAR OP ZOEK ZIJN ALS ZE NAAR ONS RESORT KOMEN. IN HET ALGEMEEN, ERG KLANTGERICHT.

Lucía Peris, Spa & Wellness Directeur 7Pines Resort Ibiza