Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

FITNESS ALS OPLOSSING IN JOUW HOTEL

De interesse in fitness en wellness blijft toenemen, en dat creëert enorme kansen voor de hospitality-branche. Bij Life Fitness helpen we je om hier optimaal van te profiteren, door je gasten te bieden wat ze willen.
Zo werkt het.
20211013_Life_Fitness_Hard_Rock_Hotel_Taconeo_0901_2048x1365px_V2

WELKE FITNESS UITRUSTING VERWACHTEN JE GASTEN?

Steeds meer mensen geven prioriteit aan hun gezondheid. Thuis, op het werk, maar ook op reis. Een eenvoudige fitnessruimte in een hotel is niet langer voldoende. Gasten verwachten een goed uitgeruste trainingsruimte, wellness-aanbod en extra diensten om bijvoorbeeld workouts bij te houden, of on-demand trainingen te volgen.

Het goede nieuws is dat naarmate de behoeften toenemen, ook de bereidheid om te betalen toeneemt.

20211014_Life_Fitness_7_Pines_Taconeo_0961_2048x1365px_

GASTEN VRAGEN EROM. EN WIJ HELPEN JE OM TE LEVEREN.

Uit recent onderzoek is gebleken dat 78% van de respondenten meer zou betalen voor een overnachting in een hotel met een individuele fitnessruimte. Voor nog 47% van de respondenten was wellness een belangrijke motivatie om in 2021 op reis te gaan.

Internationale wellness-reizigers besteden gemiddeld 35% meer dan typische internationale toeristen, omdat ze bereid zijn om te betalen voor faciliteiten die hun gezondheid en welzijn bevorderen.

Life Fitness werkt samen met ondernemers in de hospitality-branche om fitness-oplossingen te bieden waar gasten van genieten. Denk hierbij aan een optimaal sportaanbod in een grotere ruimte, maar ook aan opties in de hotelkamer. Wij helpen je om je gasten te leveren wat ze verlangen en om je bedrijf te ontwikkelen tot een voorkeursbestemming.

BEKIJKEN

LAAT JE INSPIREREN

Geïnteresseerd in meer informatie?

Nieuwsbrief
Privacy Statement *