Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
1435_FDF_220215
's-Hertogenbosch

True Health Club

https://www.truehealthclub.nl/
Opgericht in

2014

Oplossing

Hammer Strength Box

Installatie Benelux

1e Box

EXPERIENCE THE OFFICIAL HAMMER STRENGTH BOX
1435_FDF_220215

Een veelzijdige boutique club

In 2014 openden de deuren van True Health Club (voorheen City Gym) in hartje centrum van Den Bosch. Sinds 2021 is dit de eerste club in de Benelux die beschikt over een Official Hammer Strength Box. Hiermee bestaat de club uit meerdere zones die op elkaar aansluiten en elkaar versterken: personal training & individuele fitness, de Hammer Strength Box en yoga. Een zaal van 170m2 die eerder volledig werd gebruikt voor yoga is in voor de helft omgebouwd tot de Hammer Strength Box.

1389_FDF_220215

Nieuwe doelgroep en community versterken

True Health Club was op zoek naar nieuwe mogelijkheden om toekomstbestendiger te worden en zich sterker in de markt te positioneren. Met de Hammer Strength Box spelen zij in op ontwikkelingen in de fitnessbranche en willen hiermee een nieuwe, jongere doelgroep aanspreken. Daarnaast willen ze met de Box een community opbouwen. Het trainingsaanbod richt zich op verschillende doelgroepen en iedereen kan er op zijn of haar niveau in trainen.

1598_FDF_220215

Customer experience

De Official Hammer Strength Box is meer dan alleen apparatuur en ontworpen om een onvergetelijke trainingservaring te creëren. Door gebruik van geluid en verlichting heeft de Box volgens de eigenaren zelfs iets weg van een nachtclub, maar wel één waar je optimaal kunt trainen. Die sfeerbeleving die je ervaart, hoort bij de customer experience. Zeker voor jongere doelgroepen wordt dat steeds belangrijker.

1402_FDF_220215

"DE SAMENWERKING MET LIFE FITNESS, ALS KENNISPARTNER, LEVERT ONS VEEL OP. DE NADRUK BIJ DE REALISATIE VAN DE HAMMER STRENGTH BOX LAG ECHT OP CO-CREATIE. LIFE FITNESS IS EEN HELE FIJNE, BETROKKEN PARTNER DIE EEN HOOG SERVICENIVEAU HANTEERT. ZIJ DENKEN MEE EN VOORUIT OP HET GEBIED VAN CUSTOMER EXPERIENCE. ZEKER VOOR JONGERE DOELGROEPEN WORDT DAT STEEDS BELANGRIJKER. LIFE FITNESS STAAT AL JAREN VOOR ONS KLAAR EN DAT VOELT HEEL GOED EN VERTROUWD."

- Gemmy & Jan Schellekens