Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Sportspark-hero_0
Norwich, Engeland

SPORTSPARK: SYNRGY FACE-OFF

sportspark.co.uk
Leden

13.000

FITNESS CENTRUM

576 m2

SYNRGY360 Face-Off traingsgebied

195 m2

Sportspark-Synrgy360

SYNRGY360 FACE-OFF

Een uniek idee en intelligente programmering stelde Sportspark in staat om groepstraining een enerverende draai te geven... SYNRGY360 Face-Off team training.

"Sportspark heeft een reputatie voor het bieden van de meest aanzienlijke standaard van faciliteiten in het gebied, maar onze fitnesstoestellen vielen onder die maatstaf. Ik wilde zien wat we konden toen om onszelf weer te herstellen tot 'the place to be'."

-PHIL STEELE

Sportspark-Synrgy360-GroupTrainingClass

HET MAKEN VAN DE SYNERGY FACE-OFF

Sportspark veranderde een groot kinderdagverblijf in een levendige trainingsruimte voor groepstrainingen voor de SYNRGY360™ Face-Off. 

The ruimte heeft vier SYNRGY360™ systemen, grote timers op flat screen beeldschermen en een aangepaste vloer met kleurcodering aan de ene kant voor "team zwart" en aan de andere kant voor "team rood." Teams kunnen tegen elkaar strijden om te zien welke kant de meeste oefeningen kan voltooien op verschilde getimede stations. 

"De flexibiliteit van SYNRGY zette me aan het denken over team-tegen-team training. We ontvangen veel verschilde sportteams, dus ik verkende de optie om een kamer in te richten die dat teamtrainingsconcept kon waarmaken. Door gesprekken met een vertegenwoordiger en trainer van Life Fitness hebben we een concept dat wordt gebruikt door teams en individuele sporters," zei Steele. 

Sportspark-Synrgy360-GroupTrainingAlt

DE POPULARITEIT

De reacties van rugby clubs, voetbalteams and scholen uit de buurt zijn extreem positief. Het competitieve element van de SYNRGY Face-Off maakt het zo populair en dient als een introductie voor nieuwe sporters die niet bekend zijn met Sportspark.

De ruimte voor de SYNRGY360 Face-Off is veelzijdig. Het wordt ook gebruikt voor SYNRGY360 groepstrainingen en kleine personal trainingssessies waarbij vier personal trainers hun eigen toegewezen gebied gebruiken.