Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Omslag-header-2048px_crop
Antwerpen, België

SPORTCLUB HET EILAND

https://sportclubheteiland.be
Oppervlakte

3000 m2

Lessen per week

117

Leden per les

25

We Build Communities

Blok-1-2048px

RAW & URBAN

Sportclub Het Eiland is iets meer dan 10 jaar geleden opgericht door twee broers met een enorme passie voor sport. 
Het is de thuisbasis van 7 sportconcepten in één community. Onderdeel zijn van de community is de leidraad van de club, het onderdeel van iets groters, een winnend team.

Het lesaanbod bestaat uit Bodyfit, Yoga & Pilates, Urban Cross Workouts, Cycling, Power Hour, Boxing & Impact X (personal training program).  Ze bieden 117 lessen per week aan en bieden plek aan 25 leden per les. “Onze lessen zijn enorm populair, ze zitten ’s avonds meestal helemaal vol!”

De vriendelijkheid van de crew, de onverslaanbare coaches, de positieve vibe het onverzadigbare verlangen om beter te worden is wat hen kenmerkt. De sfeer binnen de club is een balans van casual, cool, raw en urban. De club vernieuwt zichzelf en haar programmering continu. “We zijn nooit klaar en we hebben veel plezier in wat we doen!”

Blok-2-2048px

“Voor ons is fitness net als vriendschap - een menselijke basisbehoefte - en wij zitten in de bevoorrechte positie om in beide te voorzien. Ze bepalen het zelfbeeld en hoe meer we in hen investeren, hoe gelukkiger we hen maken. Het Eiland zorgt voor haar crew en haar leden. We zijn een no-nonsense gemeenschap die gebaseerd is op liefde voor sport, respect en transparantie.

De community strekt zich uit van de workouts tot het Warehouse, tot BBQ's en verder. Een plek waar onze leden zich thuis kunnen voelen en niet geoordeeld wordt. Het is een plek waar de leden zich comfortabel en verbonden voelen, vertrouwd en geïnformeerd. We waarderen en ondersteunen elkaar. Als atleet en als mens.”