Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Orangetheory - Hero
Madrid, Spanje

Orangetheory Fitness Velázquez

https://www.orangetheoryfitness.es/
Oppervlakte (m²)

500

Training

Small group training

Wetenschap

5 hartslag-zones

Orangetheory - Facility

Meer dan alleen een sportschool

De Orangetheory Fitness Velázquez is de achtste sportketen van de Noord-Amerikaanse boetiekketen in Spanje, en de vierde in Madrid. De faciliteit van 500 m² is gelegen aan de Calle Velázquez en is de nieuwe flagship locatie van Orangetheory in de Spaanse markt.

Orangetheory is een op hartslag gestuurde, groepsgerichte full-body HIIT-workout, die wetenschap, coaching en technologie combineert om een maximaal resultaat te boeken. De training is ontworpen om het metabolisme van gebruikers aan te zetten tot meer naverbranding van calorieën, voor meer resultaat en zelfvertrouwen. Dit alles om een gezonder en langer leven te bevorderen. Orangetheory is meer dan alleen een sportschool, omdat de inspanningen die bezoekers in de studio verrichten ook buiten de studio effect hebben.

Orangetheory - Treadmills

Het slimste trainingssysteem voor de beste resultaten

Life Fitness has developed bespoke software for Orangetheory Fitness to help them maximize their training experience offering. This software completely customized to the needs of Orangetheory Fitness is integrated into Life Fitness treadmills with Discover SE3 HD consoles. This allows its members to reach their goals faster and more efficiently by having full control over their progress. This also means that the facility offers tailored support and the right advice to improve the training experience.

The combination of its group training programs, the personalized training of the studio staff and Life Fitness's personalized equipment and solutions, make this facility a premium fitness boutique at every level.

Life Fitness heeft op maat gemaakte software ontwikkeld voor Orangetheory Fitness voor een optimale trainingservaring. Met de Discover SE3 HD-consoles van Life Fitness is deze software, die volledig is aangepast aan de behoeften van Orangetheory Fitness, geïntegreerd in de Life Fitness-loopbanden. Op deze manier kunnen gebruikers sneller en efficiënter hun doelen bereiken doordat ze volledige controle hebben over hun prestaties. Dankzij deze technologie kan de faciliteit ook ondersteuning op maat bieden met het juiste advies voor een betere trainingservaring. 


Dit alles in combinatie met de groepstrainingsprogramma's, de individuele training van het studiopersoneel en de op maat gemaakte apparatuur en oplossingen van Life Fitness, staan garant voor een eersteklas fitnessboetiek van topkwaliteit.
 

Orangetheory - Testimonial

DANKZIJ DE APPARATUUR VAN LIFE FITNESS MAKEN WE EEN ENORME SPRONG VOORWAARTS IN KWALITEIT EN TRANSFORMEREN WE ONZE FACILITEITEN IN EEN EERSTEKLAS FITNESSBOetiek. HET IS DE KWALITEIT VAN DE APPARATUUR, DE KWALITEIT VAN DE SERVICE, DE KWALITEIT VAN DE ONDERSTEUNING... DOOR LIFE FITNESS KUNNEN DE LEDEN HUN DOELSTELLINGEN BEREIKEN EN KUNNEN WIJ UITSTEKENDE ONDERSTEUNING EN HET JUISTE ADVIES GEVEN.

Jonathan Benaim, Finance & Development Director van Orangetheory Fitness Velázquez