Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Oktopus - 50:50 - 2
Tbilisi, Georgia

OKTOPUS

Club van de maand
OVER DE CLUB

DURF GROOTS TE DROMEN

Oktopus Fitness Clubs - in de hoofdstad van Georgië, Tbilisi - behoren tot de grootste en meest moderne faciliteiten van het land. Sinds de oprichting in 2016 heeft Oktopus de servicenormen continu verhoogd, waarbij het zich intensief heeft gericht op het creëren van hoogwaardige ervaringen die verder gaan dan alleen fitnesstraining.
Oktopus - 50:50 - 1

MOGELIJKHEDEN EN DOELEN

DE UITDAGING

De oprichters van Oktopus zagen potentieel in de regio en waren van mening dat fitness de juiste markt was om in te investeren. Ze hadden geen ervaring in de fitnessbranche dus ze waren niet op de hoogte van fitnesstrends, bedrijfsmodellen, details of de dynamiek. Desondanks wisten ze dat ze door het selecteren van de juiste partners – waaronder Life Fitness – konden leren. Hun doel was simpelweg de bekendste en innovatiefste club in de regio te worden.

Oktopus - Gallery - 4
DE RESULTATEN

GEZONDE GROEI

En, net als met een succesvol work-outplan, hebben de intensieve inspanningen groei opgeleverd: in dit geval een flink bestand van meer dan 2000 leden en een merk dat inspireert tot een community-gevoel.
Oktopus - Hero

MEER DAN EEN GYM

DE OKTOPUS-VIBE

Leden ''gaan hier niet alleen naar de gym'' – ze gaan naar Oktopus. Dit gevoel van bij iets unieks te horen, begint al bij de ingang, waar een groot neonlicht met de tekst 'Word één van ons' aan de gevel prijkt. Dit gevoel vind je ook terug in de gym inrichting van alle ruimtes.

Zwarte en platina apparatuur met rode kleuraccenten zorgen voor een strakke en krachtige uitstraling. Dit gevoel van op een speciale plek zijn, zie je terug in het prachtige lichtontwerp dat niet alleen praktisch is, maar ook een bijdrage levert aan de atmosfeer.

Oktopus - 50:50 - 3

VOLDOET AAN ELKE BEHOEFTE

HET FITNESSAANBOD

Het ledenbestand van Oktopus is zeer divers, van tieners tot ouderen. En hun tarieven zijn schappelijk. Dit uiteenlopende ledenbestand betekent een uitgebreid aantal fitnessactiviteiten en -behoeften. Om volledig hieraan te voldoen, bestaat Oktopus uit traditionele trainingsruimtes (cardio- en krachttraining) en ruimtes voor groepstraining.

Bovendien verwachten leden van vandaag de dag toegang tot de populairste fitnesstrends, waarop de club inspeelt met een functionele trainingszone, alsook speciaal gecreëerde mini-studio's voor indoor cycling, aerobics, Pilates, het Okto Fit Lab, sauna en een buitenruimte. Gemeenschappelijke ruimtes, zoals het café, bieden leden de mogelijkheid om te socializen. Om de klantervaring te maximaliseren, heeft Oktopus ook een app ontworpen voor het reserveren van lessen, check-ins en zelfs het doorverwijzen van vrienden.

Oktopus - Quote

LIFE FITNESS IS EEN BEDRIJF DAT VOORTDUREND IN ONTWIKKELING IS EN WE MOETEN CONTINU INNOVEREN. WE ZIJN ERVAN OVERTUIGD DAT ONZE GROEI NOOIT ZAL STOPPEN.”

- HET OKTOPUS-TEAM

Oktopus - 50:50 - 4

INTEGREREN VAN LIFE FITNESS-MERKEN

DE APPARATUUR

Life Fitness heeft Oktopus deskundige ondersteuning geleverd bij het ontwerpen van de volledige club. Dankzij de expertise die we hebben opgedaan tijdens onze decennialange samenwerking met hoogwaardige sportscholen over de hele wereld, zijn we in staat om de optimale ruimte voor de faciliteiten (café, kleedkamers, studio's etc.) te bepalen. Alsmede details als hoeveel douches en kluisjes de kleedruimtes moeten bevatten.

Life Fitness heeft alle lay-outs binnen een fitnessconcept voorbereid en ook het creëren van het thema van de club ondersteund door het presenteren van diverse bronnen van inspiratie. Hieronder voorbeeldfoto's van nieuw geopende en hoog aangeschreven clubs over de hele wereld.

De gym is nu uitgerust met apparatuur van Life Fitness-, Hammer Strength- en Indoor Cycling Group (ICG), die bijdraagt aan de esthetiek van Oktopus.

Oktopus - Cardio

CARDIO-APPARATUUR

• Life Fitness Integrity-cardio met SE3HD en X-console

Dit zorgt voor een moderne cardio-ervaring met entertainment- en connectiviteitsopties. De losse apparaten zijn zodanig geplaatst dat het maximale aantal in een ruimte is geoptimaliseerd, terwijl er genoeg ruimte tussenin overblijft.

• ICG-indoor bikes en ICG Connect

ICG levert bij Oktopus een premium indoor cycling-ervaring, ondersteund door een digitaal ecosysteem en bijbehorende technologie.

Oktopus - Strength

KRACHTAPPARATUUR

• Banken van Life Fitness Signature Series en krachtapparatuur met steekgewichten van de Optima-serie

• Hammer Strength Plate Loaded-units en -rekken

De keuze voor Hammer Strength was een no-brainer voor Oktopus. Het beste merk in performance apparatuur voegt waarde toe door het garanderen van een ultieme fitnesservaring met ongeëvenaarde biomechanica, veiligheid en duurzaamheid.

LAAT JE INSPIREREN

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.