Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Moss Pedal & Performance - Cardio Scene
MOSS, NOORWEGEN

MOSS PADEL & PERFORMANCE

OVER DE CLUB

IEDERE KEER RAAK

Moss Padel & Performance (Moss PP+) bevindt zich ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Oslo. De club biedt de perfecte trainingsomgeving voor padel. Sporters hebben de beschikking over 7+1 padelvelden, padelcoaches van topniveau, en een professionele padel store in de club. Daarnaast beschikt Moss PP+ ook over een Hammer Strength trainingsruimte om de sportprestaties van spelers te verbeteren en toekomstige kampioenen te trainen.
Moss Pedal & Performance - Room Scene

DE UITDAGING

OMGAAN MET GROEIENDE POPULARITEIT

Padel is in Noorwegen de afgelopen 5 jaar enorm gegroeid: volgens Monitor Deloitte en Playtomic is het aantal clubs toegenomen met wel 181%.

De manager van Moss PP+ is zelf een top-10 speler en hij zag in deze groei een geweldige kans: hij wilde de perfecte trainingsomgeving opzetten voor padel, om spelers zo naar een hoger niveau te tillen.

Maar een goede club opbouwen is geen enkelspel. Daarom ging Moss PP+ een partnerschap aan met Life Fitness om een luxe fitnessruimte te ontwerpen, waarin Hammer Strength centraal staat.

Moss Pedal & Performance - Cardio Side View
DE RESULTATEN

EEN SMASH

De sportfaciliteiten van Moss PP+ leveren uitstekende kwaliteit en een complete trainingservaring.
Spelers van beginners tot topsporters vinden hier alles wat ze nodig hebben om beter te worden.
De kern van de trainingsruimte wordt gevormd door Hammer Strength, waar de toekomstige kampioenen van Moss PP+ hun sportieve prestaties kunnen verbeteren.
Moss Pedal & Performance - HS Strength

PERFECTIE VOOR PADEL PERFORMANCE

HET AANBOD

Moss PP+ biedt spelers alle ruimte om te trainen en te spelen, plus winkels en recreatie

  • 7+1 indoor padelvelden met 11 meter hoge plafonds
  • Professionele padel store direct in de club
  • Professionele coaching
  • 4 Trackman virtuele golfsimulators bieden een unieke, realistische ervaring met een keuze uit ruim 100 banen
  • Cardiozone en krachtzone: zorgvuldig ontworpen als perfecte aanvulling op het padelspel van de leden. De fitnessruimte ondersteunt de padeltraining met warming up, voorkomen en herstellen van blessures en versterking van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.
DESIGNELEMENTEN, VERLICHTING EN MUZIEK

ONTDEK EEN UNIEKE ERVARING

Rode ledverlichting en de kleurstelling in rood en zwart van de apparatuur en de ruimte zorgt voor een luxe en hoogwaardige uitstraling.
Moss Pedal & Performance - Cardio Scene

CARDIOZONE

DE APPARATUUR

Voor deze zone koos het team van fitnessexperts voor cardio apparaten van Life Fitness Integrity met SE3HD-consoles, die een moderne en uitnodigende uitstraling hebben en de meest hoogwaardige ervaring voor cardiotraining bieden.

Geavanceerde connectiviteit: de SE3HD-console zijn voorzien van de nieuwste opties voor connectiviteit en entertainment, inclusief Life Fitness On Demand.

Biomechanica: de stations zijn speciaal ontworpen om sporters te ondersteunen met optimale biomechanica. De FlexDeck-technologie van de loopband zorgt bijvoorbeeld voor een loopoppervlak dat de belasting van gewrichten vermindert. Zo lopen de padelspelers minder risico op enkelblessures.

Naast traditionele cardio apparatuur heeft Moss Padel & Performance ook meerdere IC8 bikes voor indoor cycling in de fitnessruimte. IC8 bikes leveren een extreem hoogwaardige ervaring, met efficiënte biomechanica, realtime performancedata en opties voor connectiviteit.

Op grote schermen in de cardiozone kunnen sporters de wedstrijden op de padelvelden live volgen.

Moss Pedal & Performance - OHSTC Sign

KAMPIOENEN BOUWEN MET HAMMER STRENGTH

DE APPARATUUR

Met deze nieuwe inrichting is Moss PP+ het 20e Officiële Hammer Strength Training Center in Noorwegen.

De club is erin geslaagd om een trainingsruimte te creëren die goed werkt voor fitnessfans en padelspelers.

  • Drie HD Athletic Half Racks staan centraal bij de training met losse gewichten. Hier kunnen sporters op een veilige en veelzijdige manier hun kracht en explosiviteit verbeteren. De half racks worden aangevuld met geselecteerde Hammer Strength-units met halterschijven, banken en losse gewichten, zodat sporters op zoveel mogelijk verschillende manieren kunnen trainen.
  • De krachtzone heeft ook kabelmachines, met apparaten van Life Fitness Axiom en Life Fitness Multi Jungles.

Alle apparatuur voor krachttraining is afgewerkt in elegant en krachtig zwart, dat de uitstraling van de trainingsruimte perfect aanvult.

Moss Pedal & Performance - Multi Jungle

GAME, SET EN MATCH

DE CONCLUSIE

In een omgeving vol sportfaciliteiten steekt Moss PP+ uit boven de concurrentie, dankzij de overduidelijke kwaliteit en het unieke aanbod. Het ledenaantal groeit snel en zal binnenkort boven de 500 uitkomen. Bestaande leden genieten niet meer alleen van de padelvelden, maar ook van de opties voor cardio- en krachttraining om hun sportieve prestaties te verbeteren. Een jonge, professionele padelcoach uit Spanje versterkt het team van Moss PP+ om de performance van de leden nog verder te verbeteren.

Met Life Fitness als partner is Moss PP+ een duidelijke winnaar.

LAAT JE INSPIREREN

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.