Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Mars Sportif ICG indoor cycling studio

Mars Athletic

www.marsathletic.com
Aantal clubs

100

Functies

ICG Connect

Aanpak

Aanpak

Mars Sportif ICG indoor cycling studio

TOONAANGEVENDE FITNESSKETEN IN TURKIJE

SPORTEN MET PLEZIER

Mars Athletic is een toonaangevende fitnessketen in Turkije. De clubs bieden hun leden geavanceerde technologie, professionele apparatuur, gratis en onbeperkte groepslessen en de beste MAC Academy-trainers die er te vinden zijn.

Ook bieden ze hun leden gepersonaliseerde trainingen die hun welzijn verbeteren in een omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Met meer dan 100 clubs door het hele land biedt het Mars Athletic-lidmaatschap voor een goede prijs een toegankelijke manier om te sporten op een comfortabele en prettige plek.

Mars Sportif ICG indoor cycling studio

Mars Athletic en ICG

SAMENWERKINGSVERBAND

Na een succesvolle proefperiode bij Mac Ortakoy en een uitstekend verlopen samenwerking tussen de clubs en Life Fitness, worden binnenkort alle MAC-sportclubs uitgerust met het ICG Connect-systeem.

Mars Athletic ziet grote potentie in het ICG Connect-systeem, om meer plezier en betrokkenheid tijdens de lessen te creëren door middel van echte landschapsvideo's en wedstrijdelementen.

Tijdens de proefperiode zag Mars Athletic dat er tijdens de lessen meer inspanning werd verricht, wat vervolgens weer heeft geleid tot maximale prestaties. En dat alles dankzij de zichtbare fysieke prestatiegegevens op het scherm en gamificatie van de trainingen.

"Ik wil het team van Life Fitness graag persoonlijk bedanken voor het ICG Connect-systeem." Onur Bayhan - Fitnessmanager bij at Mars Sportif

100% VAN DE DEELNEMERS RAADT ICG CONNECT AAN

Na deelname aan trainingen met het ICG Connect-systeem, gaf 100% van de deelnemers aan dat ze vrienden en familie zouden aanraden ook een les te proberen.
Mars Sportif ICG Connect

100% VAN DE TRAINERS ZIET BETERE WORKOUTS

De trainers gaven aan dat de inhoud van de lessen was verbeterd en dat hun leden meer van de lessen genoten wanneer het ICG Connect-systeem werd gebruikt.

Mars Athletic

Mars Sportif ICG indoor cycling studio

Het icg connect-systeem verhoogt het deelnameniveau van onze leden en bevordert de motivatie van onze trainers.

Management van sportclub Mac Ortakoy