Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
NL22-2_DUTCH-HOME-DESIGN-7915-(COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL)-min
Villa Laren

Home Gym Josh V

Installatie

Home Gym

Stijl

Luxueus

Woning

Moderne Gezinsvilla

NL22-2_DUTCH-HOME-DESIGN-7540-(COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL)-min

Villa in Laren

Een sportschool in huis halen kan als een onmogelijke opgave klinken. Je moet er de ruimte voor hebben, je moet de juiste sportapparatuur in huis halen en je ook nog thuis kunnen voelen in je eigen huis. Om dat allemaal te kunnen waarborgen, zorgt Life Fitness ervoor dat je van begin tot eind wordt begeleid in het ontwerpen van je eigen home gym.

Zo heeft ook Josh Veldhuizen, eigenaresse van een succesvolle onderneming in mode en woonaccessoires voor Life Fitness gekozen. In samenwerking met Dutch Home Design heeft Josh onlangs haar villa in Laren een grote metamorfose gegeven. Waar zich voorheen in het souterrain een slaapkamer bevond, is nu een gym die in kwaliteit niet onderdoet voor een echte sportschool.

NL22-2_DUTCH-HOME-DESIGN-7545-(COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL)---Copy-min

Afgestemd op jouw programma

Ieder lijf, sportdoel en leven is anders. Daarom helpt Life Fitness in het maken van de belangrijkste keuzes over de fitnessapparaten die je in huis haalt. Daarbij wordt gekeken naar de beschikbare ruimte die je hebt, naar je trainingsdoelen en ook naar je dagelijkse leefomstandigheden. Wat wil je trainen, hoeveel wil je trainen? Ben je veel weg, maar wil je snel nog even wil trainen als je thuiskomt?

De bewoners zijn fervent sporters en werken net als in hun vorige woning met een personal trainer. Bewoonster Josh lacht: “Ik vind fit zijn heel belangrijk, maar vind het ook fijn als ik er niet de deur voor uit hoef en met een personal trainer heb ik een goede stok achter de deur.” De nieuwe gym van Josh bevat onder meer Olympic Plates, dumbbells, een Arm Curl en een Multi Adjustable Bench van Hammer Strength. Daarnaast staat er een Smith machine en een Dual Adjustable Pulley station uit de Signature-lijn. Ten slotte heeft Josh gekozen voor de Integrity D Crosstrainer en de Treadmill - die bovendien ook de SE3HD console bevatten.

NL22-2_DUTCH-HOME-DESIGN-7555-(COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL)-min

Het totale plaatje

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kan genieten van je persoonlijke gym, overlegt Life Fitness niet alleen met jou als klant, maar ook met de betrokken architecten. We bieden niet alleen de mogelijkheid om te zien wat er aan apparatuur te verkrijgen is, maar ook hoe en met welke materialen je de ruimte kan aankleden en inrichten. Van de kleuren van de muren tot de verlichting. Kom kijken, kom zelfs voelen: alles mag om dat perfecte esthetische plaatje in kaart te kunnen brengen.

Maar meestal volstaat een bezoek van een van onze consultants. Die brengt dan 3D-tekeningen en kleurstalen mee om een conceptidee van je home gym tot leven te wekken.  Interieurdesigner Appie vertelt: “We hebben hier een gym gerealiseerd met sportschoolwaardige apparatuur, een echte sportschoolvloer, een keuken en inbouw- en opbouwspots zoals je die ook vaak in een sportschool ziet om fitness-apparatuur te kunnen belichten.”

Copyright:
* The Art of Living Magazine – Fotografie: Jurrit van der Waal