Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
FOTM: Gogo - Cardio (4)
TAMPERE, FINLAND

GOGO

Club van de maand
OVER DE CLUB

EEN INDRUKWEKKENDE SPORTLOCATIE

Gogo is een familiebedrijf, dat in 1988 is begonnen met één fitnesscentrum in Tampere, Finland. Inmiddels heeft Gogo achttien locaties in Finland, en in 2023 komt er nog één bij. Gogo trekt nieuwe leden aan met de beste en nieuwste fitnessapparatuur en houdt ze binnen met extra's als gratis kinderopvang en ontbijt.
FOTM: Gogo - Cardio (1)

GROTE AMBITIES

DE UITDAGING

Gogo had een driedubbele ambitie: het design van zijn locaties updaten, nieuwe services bieden aan bestaande leden, en nieuwe leden aantrekken met nieuwe sportconcepten.

Life Fitness kon niet alleen de benodigde gym apparatuur leveren, maar ook meedenken en ondersteuning bieden over de sportschool inrichting tot in de details.

We wilden dat klanten direct onder de indruk zouden zijn als ze binnenkomen, en Life Fitness gaf ons geweldige ideeën. Ze waren ontzettend behulpzaam en begrepen echt waar we naartoe wilden,” vertelde Vuokko Kronqvist, één van de fitnesscoördinatoren van Gogo.

Maar een krachtige look alleen is niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat leden zouden blijven terugkomen, wilde Gogo een sterke community opbouwen door middel van kleinschalige groepstrainingen. Hiervoor zette Gogo een nieuw fitnessconcept op met high-intensity-trainingslessen van 30 minuten.

FOTM: Gogo - Cardio (3)

EEN FITNESSGEDEELTE MET ''WOW''-FACTOR

HET PROCES

In de nauwe samenwerking hebben Gogo en Life Fitness een fitnessgedeelte opgezet dat direct indruk maakt, met een dynamisch samenspel tussen zwarte wanden en neonverlichting. Hier vinden zelfs de meest veeleisende sporters wat ze zoeken: optimaal effectieve en moderne trainingsapparatuur.

Voor de kleine groepslessen hielp Life Fitness Gogo om met glazen wanden aparte fitnessruimtes te creëren op het vloeroppervlak. Zo kunnen sporters zich concentreren op hun groepsles, terwijl ze zich tegelijkertijd onderdeel voelen van de grotere community van de club.

FUTURISTISCHE UITSTRALING

INDRUK MAKEN OP NIEUWE LEDEN

FOTM: Gogo - Run Ride Row (1)

HET AANBOD

RUN-RIDE-ROW

Bij run-ride-row komen high-tech roeimachines samen met Integrity-loopbanden met SE3HD-consoles en ICG-bikes. “Met deze productmix kunnen we geweldige groepslessen aanbieden voor verschillende leeftijden, groepen en fitnessniveaus”, vertelt Marvin Burton, Customer Experience & Training Specialist bij Life Fitness.

Met moderne consoles kunnen sporters hun individuele voortgang bijhouden tijdens de les en daarna.

FOTM: Gogo - Hammer Strength Box

DE GYM APPARATUUR

HAMMER STRENGTH BOX

De trainingen in de Hammer Strength Box verbeteren mobiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. De nieuwe fitnessruimte is geschikt voor groepstrainingen en individuele workouts met of zonder coach. Gogo wilde bovendien ook fysiotherapie ondersteunen, en Life Fitness heeft de club geholpen om goede oplossingen te vinden voor revalidatietrainingen en specifieke sportconcepten.

Samen hebben we alternatieve trainingstoepassingen opgezet en gedefinieerd die een extra inkomstenstroom kunnen vormen, voor een hoger investeringsrendement en een betere ervaring” vat Marvin Burton samen.

FOTM: Gogo - Training Scene (2)

“ONZE LEDEN ZIJN HEEL ENTHOUSIAST OVER DE NIEUWE CONCEPTEN: RUN RIDE ROW EN DE HAMMER STRENGTH BOX. HET BRENGT IEDEREEN SAMEN, OF HET NU MENSEN ZIJN DIE GROEPSLESSEN VOLGEN OF INDIVIDUEEL TRAINEN: DE HIGH-INTENSITY LESSEN VAN 30 MINUTEN LEVEREN IETS GEMEENSCHAPPELIJKS.”

Eeva Kortesoja, fitnessdocent van Gogo

LAAT JE INSPIREREN

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.