Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Header Image
Escudostraat 31, 2991 XV Barendrecht

BOX 'N FIT

https://www.boxnfit.nl/

Box 'n Fit

Slider 1

ANDERS DAN DE KLASSIEKE BOKSSCHOOL

“Iedereen wil trainen als een vechter, maar niet iedereen wil vechten.”

Box ’n Fit opende dit jaar voor het eerst haar deuren. Het is een combinatie van een boks gedeelte en een klassiek fitness gedeelte en uniek in deze regio. Omdat veel mensen de stap naar een echte boksschool te groot vinden, maar reguliere sportscholen vaak geen focus leggen op boksen, heeft Box ’n Fit de perfectie combinatie gevonden. Leden een correcte beheersing van de techniek aanleren maar ook ruimte bieden voor vrije fitness waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Iedereen kan hier terecht en zal worden gepusht het maximale uit zichzelf te halen.

Box ’n Fit is erg te spreken over de kwaliteit van Life Fitness en Hammer Strength apparatuur. Zij hoefden dan ook niet lang na te denken over de keuze van leverancier!

Slider 4

MATCH MADE IN HEAVEN!

Box ‘n Fit beschikt over een fitnessruimte gevuld met nieuwe Hammer Strength en Life Fitness krachtapparatuur. De donkere kleuren en rauwe uitstraling van Hammer Strength komt perfect tot zijn recht in deze gym.

“Ik kan me geen betere partnership voorstellen. Life Fitness is vol betrokken geweest gedurende het gehele process en stonden altijd voor ons klaar op alle fronten. Eigenlijk alles wat je zoekt in een samenwerking!”
– D. Dakkus