Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Balance - ICG room - lightning (2)
FLENSBURG, DUITSLAND

BALANCE WESTLICHE HÖHE

Club van de maand
OVER DE CLUB

EEN PERFECT GEBALANCEERD AANBOD

De Balance-vestiging van 4.200 m2 in Flensburg, in het noorden van Duitsland, biedt alles op het gebied van gezondheid en welzijn. Hun aanbod bestaat uit een cardioruimte (genaamd Fit Hall), groepslessen, indoor cycling, een indoor hardloopbaan, een ruimte voor uitsluitend vrouwen, sauna's, een solarium en een terras. Wat het meest in het oog springt is de krachtruimte, genaamd de Athletic Hall, die vol staat met fitnessapparatuur van Hammer Strength.
Balance - Men training

INSPIRERENDE WELLNESS

DE UITDAGING

Het team van Balance had een afspraak met hun adviseurs en kwam er snel achter dat een nieuwe fitness- en wellnessruimte in Flensburg gewenst was. Ze wilden graag een vestiging met een hoogwaardig en compleet aanbod en gingen daarom op zoek naar een geschikte locatie. Daarnaast namen ze contact op met Life Fitness om het concept en de inrichting vorm te geven. Er is uiteindelijk gekozen voor een nieuw gebouw van 4.200 m2 met ongelooflijk veel mogelijkheden om iets inspirerends tot stand te brengen.

De voornaamste visie op het project bestond uit het motto van Balance: Zorg is onze kracht!

Balance - ICG room - blue lightning
DE RESULTATEN

ZORG VOOR IEDEREEN

Het resultaat is een hoogwaardige, moderne en perfect geplande uitvoering van een bekend concept in de fitnessindustrie: een club die elke behoefte van leden op het gebied van welzijn vervult.
Met abonnementen vanaf € 29,99 per maand is deze sportschool toegankelijk voor leden van verschillende leeftijden en met diverse doelen.
Balance - ICG room - lightning (1)

VIER VERDIEPINGEN MET FITNESS

HET AANBOD

Verspreid over vier verdiepingen omvat de gym high-end fitnessapparatuur (waaronder Life Fitness, ICG en Hammer Strength), meerdere mogelijkheden voor groepslessen, ontspanningsruimten, een terras, sauna's en meer. Het heeft zelfs een indoor sprintbaan, wat uniek is in de regio.

Fitness design

Elke zone is ontworpen om een complete ervaring te bieden, afhankelijk van de activiteit die er plaatsvindt.

• De ruimte voor indoor cycling biedt een high-intensity atmosfeer met ultramoderne verlichting en geluid.

• De kleedkamers en ontspanningsruimten zijn minimalistisch, elegant en rustgevend ingericht.

• De krachtruimte heeft een eigen vibe: natuurlijke lampen, kunst aan de muren en markeringen op de vloer voor functionele training.

HET MOTTO

VAN VERZORGING NAAR KRACHT

Balance - PowerMill

HALLS OF FAME

DE APPARATUUR

De twee hoofdruimten van de gym, de Fit Hall en Athletic Hall, beschikken over de best mogelijke apparatuur.

Fit Hall

De voornaamste fitnessruimte biedt Life Fitness- en Milon-apparatuur die speciaal zijn geïntegreerd voor een naadloze ervaring:

• Cardiotoestellen van de Life Fitness Elevation-lijn met Discover SE3 HD-consoles leveren de beste cardiotraining in de markt. De SE3 HD-console heeft de nieuwste connectiviteits- en entertainmentopties, waaronder Life Fitness On Demand in het Duits voor de gehele cardioserie.

• Milon levert een verbonden elektronische ervaring die leden helpt bij het trainen op hun eigen snelheid. Het team van Balance waardeert de digitale integratie tussen Milon en Life Fitness enorm, aangezien ze hierdoor aan hun leden via een enkele app de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Balance - Bridge - Training

EEN VOLLEDIG AANBOD VAN VOORZIENINGEN

DE APPARATUUR

Athletic Hall

De Athletic Hall bestaat uit één van de meest indrukwekkende recente Hammer Strength-installaties.

Een zone van 600 m2 is speciaal ingericht voor atletische trainingen en heeft alles wat leden nodig hebben voor kracht- en conditietraining.

Er zijn HD Elite half racks en platforms voor de meest veeleisende gewichtheffers die worden gecompleteerd met Hammer Strength-accessoires als halters, bumpers en platen.

Een HD Athletic Bridge zorgt voor een enorm veelzijdige zone:

  • Diverse sporters kunnen hier tegelijkertijd trainen.
  • Een optimale ruimte voor groepslessen, waarbij kracht, lichaamsgewicht, accessoires en vloeroefeningen worden gecombineerd.
  • Krachttrainingstations (voor squats en andere halteroefeningen).

Dit wordt aangevuld met het SYNRGY360-systeem, wat zorgt voor een perfecte fitnessruimte voor functionele trainingen en small-group training. De gehele ruimte is verder compleet gemaakt met talloze banken, halters, Hammer Strength plate loaded en apparatuur uit de Hammer Strength Select-lijn.

Op het gebied van interieurdesign zijn alle apparaten uitgevoerd met zwarte en platina frames en een kastanjekleurige bekleding.

Balance - ICG room

HAMMER STRENGTH STAAT VOOR ROBUUSTE KRACHTTRAININGSTOESTELLEN EN VOOR ONS BETEKENT HET EEN UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING DIE SIMPELWEG ONOVERTROFFEN IS. IK ZOU NIET ANDERS MEER WILLEN. LIFE FITNESS STAAT SYNONIEM VOOR KWALITEIT, INNOVATIEVE KRACHTTRAINING EN EEN UITZONDERLIJKE DIENSTVERLENING. DAT ZEGT ALLES."

- KAI P. GOETZE, DIRECTEUR
Balance - Racks

DE KRACHT VAN VERZORGING

DE CONCLUSIE

De slogan ‘Zorg is onze kracht!’ hoort bij Balance, maar deze beschrijft ook het ontwerp en de apparatuur die door Life Fitness zijn geleverd om deze eersteklas gym realiteit te maken. Balance heeft hun doel bereikt: een succesvolle club waar leden zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen en graag deel uitmaken van de community.

Als resultaat van de aandacht en zorg heeft de gym in de regio één van de beste beoordelingen op Google. (4.4/5). De sporters waarderen vooral de kwaliteit van de apparatuur, de grote ruimte zonder drukte, de persoonlijke touch van het personeel en het complete aanbod naast fitness. Het is zoals gepland een perfect gebalanceerd welzijnscentrum geworden.

LAAT JE INSPIREREN

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.