Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
B_Fit - Hero
Jeddah, Saudi Arabia

B_FIT

Club van de maand
OVER DE CLUB

LEIDER IN DE MARKT

Dit is de gym van de toekomst. Als absolute pionier op het gebied van slimme fitnesstechnologie, biedt de eerste locatie van B_Fit in Saoedi-Arabië baanbrekende mogelijkheden. De club bevindt zich in het Town Square Plaza van de havenstad Jeddah en heeft een oppervlakte van 3800 m2. Het vormt de flagship locatie van hun keten en biedt innovatieve oplossingen en een uniek ontwerp om hun leden alle middelen te geven die ze nodig hebben.
B_Fit - 50:50 - 1

BAANBREKEND

DE UITDAGING

De fitnessclub van B_Fit in Jeddah was de eerste vestiging van het nieuwe merk. Ze wilden een hoogwaardige fitnessruimte voor uitsluitend vrouwen creëren met de allernieuwste fitnesstechnologie. Daarnaast moest de ruimte dienen als een nieuwe standaard in de regio. Ze waren zich ervan bewust dat ze voor het realiseren van hun visie moesten samenwerken met gerenommeerde fitnessexperts in de sector. Life Fitness en B-Fit hebben samen al vele projecten succesvol uitgevoerd en waren daarom wederom de meest voor de hand liggende keuze.

Na intensieve gesprekken kwam Life Fitness met een aantal voorstellen die qua apparatuur en design aan de hoge verwachtingen van B_Fit zouden voldoen.

Het team bedacht oplossingen voor elk facet van hun activiteiten. Veelzijdigheid vormde een belangrijke rol en de ruimten die bedoeld waren voor individuele trainingen werden zodanig ontworpen dat ze ook geschikt waren voor groepstrainingen. De doelgroep van B-Fit omvat sporters van alle niveaus: van beginners tot gevorderden; en in alle leeftijdsgroepen.

De technologie stond aan de basis van elke beslissing, waarbij connectiviteit centraal stond. Alle cardiotoestellen zijn uitgerust met een SE3HD-console die compatibel is met MyZone.

B_Fit - 50:50 - 2

COMMUNITIES OPBOUWEN

HET B_FIT-CONCEPT

Een bezoek aan de gym bestaat uit meer dan alleen oefeningen doen: B_Fit wil graag dat vrouwen zich thuis voelen. Leden kunnen bijvoorbeeld hun laptop meenemen naar de comfortabele co-workingruimte of in het café zitten en kletsen.

De club beschikt over een wellness- en ontspanningsruimte, een sauna en een jacuzzi. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte waar leden gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

De verfijnde verlichting en het kleurrijke ontwerp zijn zorgvuldig uitgedacht voor het vrouwelijke ledenbestand en zorgen ervoor dat ze alle faciliteiten ten volle benutten. Zelfs de kluisjes zijn extra groot – de vrouwelijke bezoekers kunnen er al hun spullen in kwijt en volop genieten van elke activiteit.

B_Fit - Quote

“LIFE FITNESS IS EEN VOORAANSTAANDE PARTNER IN DE FITNESSBRANCHE WAAR WE OP KUNNEN VERTROUWEN EN DIE ERVOOR ZORGT DAT WE ONZE LEDEN HET BESTE KUNNEN BIEDEN.”

- HET B_FIT JEDDAH-TEAM

B_Fit - 50:50 - 3

SLIMME RUIMTEN

HET FITNESSAANBOD

De club heeft alle geavanceerde technologie die je maar kan bedenken. Het personeel heeft met het Halo Fitness Cloud-systeem onmiddellijk toegang tot ledengegevens en kan hierdoor de trainingservaring op basis van de persoonlijke doelen, niveaus en ervaring verbeteren.

Verschillende ruimten dienen verschillende behoeften en activiteiten, waaronder cardio, krachttraining, indoor cycling, HIIT-studio, Pilates- en yogastudio's en een bokszaal. Er zijn zones voor personal en functionele training. En als de harde inspanningen zijn geleverd, kunnen leden terecht in het zwembad en de spa.

B_Fit - 50:50 - 4

KLEURRIJK EN WARM

HET DESIGN

Eén van de meest opvallende kenmerken van B_Fit in Jeddah is de verlichting. Het team heeft overal in het plafond, wanden en zelfs de vloer neonlampen geplaatst, wat zorgt voor een meeslepende ervaring.

Elke specifiek ruimte heeft een op maat gemaakt design, waarbij kleuren en verlichting zijn gecombineerd om de afzonderlijke ruimten te markeren: studio's, sociale ruimten, trainingszones en zo verder.

Het ontwerp en de verlichtingssystemen vormen een aanvulling op het natuurlijke licht, dat via een glazen zuil de gym binnenkomt.

B_Fit - 50:50 - 5

STATE OF THE ART

DE APPARATUUR

Als het draait om apparatuur van wereldklasse, moet je bij Life Fitness zijn. In de woorden van B_Fit: “Met Life Fitness kunnen we erop vertrouwen dat we leden de beste fitnesservaring bieden.”

Apparatuur van Life Fitness en Hammer Strength zijn speciaal uitgevoerd in blauw en zwart om het design te benadrukken en een harmonieuze sfeer te creëren. Apparatuur uit de Life Fitness Insignia-serie en de Plate Loaded krachttoestellen en losse gewichten van Hammer Strength garanderen de beste fitnesservaring voor sporters van alle niveaus.

Een geavanceerde cardiotraining maakt gebruik van SE3HD met de nieuwste entertainment- en connectiviteitsopties, waardoor waarde wordt toegevoegd en consistent een fantastische trainingservaring wordt geleverd.

De indoor cycling bikes van ICG bevatten de nieuwste slimme technologie. De fietsen zijn in geleidelijk verhogende rijen geïnstalleerd in de ICG studio, waardoor een theaterachtige ruimte is gecreëerd.


LAAT JE INSPIREREN

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.