Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Anytime Fitness - Hero
Bennekom, The Netherlands

ANYTIME FITNESS

Club van de maand
OVER DE CLUB

DAG EN NACHT OPEN VOOR IEDEREEN

Kom voor de workout, blijf voor de koffie. De deuren van Anytime Fitness Bennekom staan 24/7 open voor beginners en professionals, jong en oud. De compacte club van 350 m2 bestaat naast een ruimte voor groepsactiviteiten uit cardio- en krachtzones. De diverse lidmaatschappen zorgen voor een inclusieve atmosfeer en het clubcafé is een relaxte plek om elkaar te leren kennen en een gemeenschap op te bouwen die verder gaat dan alleen training.
Anytime Fitness - 50:50 - 1

EEN COMPLETE FITNESSERVARING

DE UITDAGING

Net zoals het Nederlandse voetbalteam bekendstaat om het ontwikkelen van ‘totaalvoetbal’, wilde Anytime Fitness Bennekom een complete fitnesservaring tot stand brengen. Om dit doel te bereiken, wist Anytime Fitness Bennekom dat ze professionele fitnessapparatuur van wereldklasse moesten gebruiken. Om zo ook hun status als internationaal erkende fitnessketen - met clubs op alle zeven continenten - te behouden. Uit ervaring wist de club dat alleen Life Fitness de hoogwaardige apparatuur kan leveren die waarde zou toevoegen aan hun merk.

Anytime Fitness - 50:50 -2

SYNERGIE TUSSEN STIJL EN FITNESS

DE RESULTATEN

Door gebruik te maken van gepersonaliseerde kleuren voor de toestellen, heeft Anytime Fitness Bennekom een elegante, minimalistische en aantrekkelijke ruimte gecreëerd die aantrekkelijk is voor alle leden.

De trainingsruimtes zijn uitgerust met een uitgebreid aanbod aan apparatuur voor cardiovasculaire en krachttraining. Leden van Anytime Fitness worden actief begeleid bij het behalen van hun gewenste doelen. De apparaten van Life Fitness ondersteunen dit door het integreren van de nieuwste technologie, connectiviteit en entertainmentopties die erop zijn gericht om leden te motiveren en hun volledige potentieel te benutten.

Anytime Fitness - Quote

LIFE FITNESS LEVERT MET EEN HOOGWAARDIG DESIGN ZOWEL GEMAK ALS COMFORT.”

- ANYTIME FITNESS-TEAM

Anytime Fitness - Equipment 1

INNOVATIEF & HOOGWAARDIG

DE APPARATUUR

Anytime Fitness Bennekom is uitgerust met apparatuur van Life Fitness, Hammer Strength en ICG. De apparaten zijn geheel zwart, waardoor ze een krachtige en moderne uitstraling hebben.

De kleine ruimtes zijn geoptimaliseerd voor de best mogelijke sportbeleving, waarbij gebruik is gemaakt van ruimtebeparende apparatuur met een dubbele functionaliteit - zoals de combinatie van lat pulldown en roeien.

Tegelijkertijd is er voldoende ruimte tussen de apparaten om de meest comfortabele trainingservaring te garanderen.

Anytime Fitness - Equipment 2

OPLOSSINGSGERICHT EN AFGESTEMDE KLEUREN

DE APPARATUUR

• Integrity-cardioapparaten met een SE3 HD-console bieden de nieuwste connectiviteits- en entertainmentopties. Iets dat leden blijven waarderen.

• Bepaalde apparaten van de Insignia- en Optima-serie richten zich op duurzaamheid en biomechanica om optimale krachttrainingresultaten te behalen.

• Gevorderde sporters die op zoek zijn naar meer variatie en prestatieverbetering, hebben een half-rack van Hammer Strength en losse gewichten tot hun beschikking.

• Het Synrgy180-systeem is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Het systeem staat tegen de muur en fungeert bovendien als een opslagunit voor accessoires en een functioneel trainingsrek.

• Een ICG (Indoor Cycling Group)-hoek dient een tweevoudig doel: de fietsen fungeren als individuele workoutapparaten, maar ze kunnen ook worden geplaatst tegenover de Synrgy180 om een kleinschalige groepstrainingervaring te creëren. Waarbij cardio en functionele training bij gebruik van accessoires en roeimachines worden gecombineerd.

Thank you - Health Clubs
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Fitness Clubs

Met Life Fitness Family of Brands haal je niet alleen de beste fitnessapparatuur in huis - je ontvangt ook ondersteuning op het gebied van design en techniek...
1up Lokbook 3
Gratis PDF

Je gymspiration staat voor je klaar

Wil jij je laten inspireren door de meest indrukwekkende fitnessclubs ter wereld? Bekijk ons nieuwe lookbook met internationale voorbeelden die het geheim achter hun succes delen: waarom ze kiezen voor bepaalde apparatuur voor hun specifieke doelgroep, hoe ze een bijzondere fitnessruimte inrichten en hoe ze hun communities inspireren.