Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
AltaFit Torre Picasso - Hero
Madrid, Spanje

AltaFit Torre Picasso

https://altafitgymclub.com/gimnasios/madrid-torrepicaso/
Oppervlakte (m²)

2500

Toestellen

200+

Groepstraining ruimte

4

AltaFit Torre Picasso - Fitness Area

AltaFit Torre Picasso

AltaFit Torre Picasso is gevestigd in één van de belangrijkste winkel- en zakencentra van de hoofdstad, in het hart van het AZCA-complex. Het sportcomplex bevindt zich deels ondergronds en op de begane grond van de Torre Picasso.

Dit project, dat begin vorig jaar van start is gegaan, moet de aanwezigheid van het merk op de noordelijke as van de Paseo de la Castellana versterken door zich te onderscheiden met een unieke propositie. Zij hebben daarom opnieuw hun vertrouwen gesteld in Life Fitness om de beste trainingservaring te bieden in hun club.

AltaFit Torre Picasso - Cybex units

Een grote variëteit aan trainingsmogelijkheden

De sportschool van 2.500 m² is verdeeld in vier trainingszones: een functionele zone; een zone met vrije gewichten, uitgerust met Hammer Strength-apparatuur en performance rekken; een krachtzone, uitgerust met de beste Hammer Strength- en Cybex-apparatuur; en tenslotte een grote cardioruimte met de nieuwste apparatuur van Life Fitness: Integrity Series-loopbanden, elliptische toestellen, PowerMill-climbers, normale en ligfietsen, allemaal uitgerust met Discover SE3 HD- en SL-consoles.

Tenslotte zijn er vier grote zalen voor groepstrainingen, inclusief een zaal voor indoor cycling-lessen waarin maar liefst 50 IC6-fietsen staan.

AltaFit Torre Picasso - Juan Carlos (1)

LIFE FITNESS BIEDT HOGE KWALITEIT TEGEN EEN ZEER BETAALBARE PRIJS. MET DE HUIDIGE CONCURRENTIE IS HET VAN GROOT BELANG OM GEEN FOUTEN TE MAKEN IN DEZE SECTOR. LIFE FITNESS HEEFT PRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT EN WIJ ZIJN VAN MENING DAT ZIJ WERELDWIJD DE NUMMER ÉÉN ZIJN.

Juan Carlos, eigenaar of AltaFit Torre Picasso