Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LF-CCC-7
Cambridgeshire

Cambridge Country Club

https://www.cambridgecountryclub.com
Functional training zone

SYNRGY360

Cardio consoles

3E3HD

studio

IC6

Cambridge Country Club

LF-CCC-22

Cambridge Country Club

Cambridge Country Club, gelegen in het hart van het platteland van Cambridgeshire, opende in 2021 haar gerenoveerde deuren. De club biedt een uitgebreid aanbod met een 18-holes golfbaan, bar en restaurant, golfwinkel en verschillende trouwlocaties. Het hoogtepunt is de premium wellness- en fitnessruimte.

LF-CCC-8

ULTRAMODERN

De fitnessruimte en -studios van Cambridge Country Club zijn een combinatie van ultramoderne fitness- en wellnessfaciliteiten. Leden kunnen profiteren van één-op-één sessies met een hooggekwalificeerd team van personal trainers, waardoor elk bezoek is afgestemd op de individuele behoeften. Het cardiogedeelte van de fitnessruimte is uitgerust met loopbanden, crosstrainers, fietsen en powermills van de Integrity Line. Al deze toestellen zijn uitgerust met SE3HD consoles met Life Fitness On Demand, performance run functies en Myzone compatibiliteit.

LF-CCC-6

STUDIO RUIMTES

Om een krachtzone te creëren waar leden zichzelf echt kunnen uitdagen, is de ruimte volledig uitgerust met cardio- en functionele apparatuur van Life Fitness Insignia en Hammer Strength plate loaded toestellen. Een SYNGRY 360-functionele trainingszone biedt leden en instructeurs de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan en het maximale uit de workouts te halen. De sportschool beschikt ook over 2 studioruimtes. De ene is een indoor cycling studio uitgerust met IC6-fietsen, de andere een ruimte voor pilates, yoga en HIIT-lessen. Er is voor ieder wat wils, ongeacht de fitnessdoelen of -ervaring.

LF-CCC-41

''NA EEN AANTAL FABRIKANTEN TE HEBBEN GESPROKEN, HEBBEN WE OM VERSCHILLENDE REDENEN BESLOTEN OM MET LIFE FITNESS ALS STRATEGISCHE PARTNER IN ZEE TE GAAN. HET TEAM WAARMEE WE SAMENWERKEN EN HUN INZICHT IN DE VERANDERENDE FITNESS- EN WELLNESSMARKT, WAS ENORM NUTTIG BIJ HET BEPALEN VAN ONZE OPSTELLING EN APPARATUUR. IK WIL TOM EN ZIJN TEAM BEDANKEN - EN ZOU LIFE FITNESS VAN HARTE AANBEVELEN AAN IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR EEN LEVERANCIER.''

- DAVID MACDONALD, ALGEMEEN DIRECTEUR