Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

HELP JE CLUBLEDEN OM HUN TECHNIEK TE VERBETEREN

Country clubs draaien niet alleen om golf. Leden zoeken een huiskamergevoel: een ontspannen omgeving voor beweging en sociale contacten, met een hoge standaard aan service en verzorging.
Golfer

BIEDT JOUW CLUB ALLES WAT LEDEN NODIG HEBBEN OM IEDER ASPECT VAN HET GOLFSPEL TE VERBETEREN?

Life Fitness helpt aanbieders al meer dan 50 jaar om aan de verwachtingen van hun leden te voldoen. Met bijvoorbeeld krachttraining voor golfers kun je meer leden aantrekken en goed inspelen op veranderende eisen.

Met een aantrekkelijke fitnessruimte kun je leden aanmoedigen meer tijd op de club door te brengen - ongeacht het seizoen. Daarnaast levert dat extra omzet op. Doordat je leden fysiek fitter zijn, zijn ze waarschijnlijk in staat meer rondes te spelen.

Life Fitness heeft een breed aanbod hoogwaardige fitnessapparatuur. Met cardio-apparatuur, kabelmachines en diverse stations voor krachttraining kan je goede trainingsopties bieden voor ieder fitnessniveau.

Titleist Performance Institute

WERK IN DE FITNESSRUIMTE AAN ESSENTIËLE VAARDIGHEDEN VOOR HET GOLFSPEL

De apparatuur van Life Fitness is bij uitstek geschikt voor specifieke fitness voor golfers. Ze trainen niet alleen op kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, maar ook op een betere swing. Digitale technologie, zoals de Halo Fitness Cloud, verbetert hierbij de communicatie tussen trainers en spelers.

Life Fitness heeft jarenlang ervaring met het Titleist Performance Institute (TPI) om golfers in vorm te houden en het beste uit zichzelf te halen.


ZO ZIET HET ERUIT

LAAT JE INSPIREREN

Neem contact met ons op

HELP JE CLUBLEDEN OM HUN TECHNIEK TE VERBETEREN

Neem contact op met één van onze consultants. We geven je graag advies over hoe we samen het fitnessaanbod voor je leden kunnen verbeteren.