Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

FITNESS CRUISE

Cruisevakanties horen tot de meest ontspannen manieren om te reizen. Maar toch willen passagiers zich ook inspannen om goed voor zichzelf te zorgen. Met Life Fitness kun je aan die verwachting voldoen.

FITNESS AAN BOORD IS EVEN BELANGRIJK ALS AAN WAL...

Uit onderzoek blijkt dat voor 47% van de mensen welzijn één van de belangrijkste redenen is om te reizen. Omdat cruisevakanties meestal all-inclusive en volledig verzorgd zijn, hebben passagiers hier alle tijd om zich op hun individuele doelen te concentreren.

Aan boord van een cruiseschip verwachten passagiers luxe. Dat betekent de beste fitnessapparatuur, in een aantrekkelijke en gevarieerde trainingsomgeving.

Life Fitness werkt samen met partners uit de cruise-industrie om niet alleen aan die verwachtingen te voldoen, maar ze te overtreffen. We leveren apparatuur op maat om sportende passagiers van elk niveau te motiveren.

CREËER EEN OPLOSSING WAAR IEDEREEN VAN PROFITEERT

Betere wellness- en sportfaciliteiten aan boord verbeteren niet alleen de algehele reiservaring voor passagiers. Deze extra cruise-services zijn ook goed voor de secundaire inkomsten, omdat internationale toeristen die wellness willen ongeveer 35% meer uitgeven dan de gemiddelde toerist.

Uit onderzoek blijkt ook dat 78% van de reizigers bereid is om meer uit te geven voor een persoonlijke trainingsruimte. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat je gegevens van workouts bij kunt houden, on-demand trainingen kunt volgen en een dagelijks programma wordt aangeboden.

Wij helpen je om aan deze vraag te voldoen.

ZO ZIET HET ERUIT

LAAT JE INSPIREREN

Neem contact op

MAAK FITNESS VOOR JE PASSAGIERS TOT PRIORITEIT

Overleg met een van onze experts voor cruisevakanties om je fitnessfaciliteiten aan boord te upgraden.