Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

WIL JE HET WELZIJN VAN JE MEDEWERKERS BEVORDEREN?

Veeleisend werk kan veel vragen van medewerkers. Als werkgever wil je dat je mensen hun volledige potentieel kunnen benutten, en hun welzijn is net zo belangrijk.
Charlie Works Corporate Gym

WEET JE HOE JE MEDEWERKERS OVER HUN GEZONDHEID DENKEN?

Uit recent onderzoek blijkt dat 85% van de werknemers het gevoel heeft dat hun welzijn is verslechterd in hun huidige functie. Nog eens 67% ziet werkgeversinitiatieven op het gebied van gezondheid als een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde.
 
Bij Life Fitness helpen we je om unieke oplossingen voor bedrijfsfitness op te zetten, met het meest uitgebreide aanbod aan hoogwaardige apparatuur. Met een ervaring op maat die past bij je bedrijf, transformeren we je werkplek en inspireren we je teams.

Kerry Logistics Hong Kong

WAAR MOET JE BEGINNEN ALS JE BEDRIJFSFITNESS OP LOCATIE AAN WILT BIEDEN? WIJ HELPEN JE!

Life Fitness biedt niet alleen de meest innovatieve apparatuur en digitale technologie. We helpen je ook met praktische producttrainingen en wetenschappelijk onderbouwde trainingsprogramma's.

Een uitnodigende werkomgeving met waardevolle voordelen trekt toptalenten aan, en een betere gezondheid van je personeel is ook goed voor de productiviteit op de langere termijn.

Als je ruimte en materiaal beschikbaar maakt voor de gezondheid en welzijn van je medewerkers, blijven ze loyaal aan je bedrijf. Een gezonde werkplek levert uiteindelijk winst op voor iedereen.


BEKIJKEN

LAAT JE INSPIREREN

Neem contact met ons op

WIL JE MEER WETEN EN HET WELZIJN VAN JE TEAM BEVORDEREN?

Neem contact op met één van onze consultants. We geven je graag advies over hoe je met behulp van onze samenwerking kunt voldoen aan de fitnessbehoeften van jouw medewerkers.