Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LifeFitness-Strength-Training-h1

Krachttrainingstoestellen voor commerciële sportscholen

Een grote hoeveelheid van de Life Fitness en Hammer Strength commerciële toestellen voor gewichtheffen zijn ontworpen om perfect te zijn voor iedere sportschool en voldoet aan de eisen van iedere sporter, ongeacht leeftijd, vaardigheid of fitnessniveau.
Insignia-Hero-horizontal-Retina-2048x900-_0

INSIGNIA-SERIE

De optimale interactie tussen sporter en apparaat. Hoogwaardige krachttrainingstoestellen met steekgewichten gewichten die opmerkelijke visuele aantrekkingskracht combineren met subtiele designelementen waardoor dit product natuurlijk aanvoelt en een onvergetelijke ervaring biedt. De Insignia Series is de nieuwe standaard op het vlak van krachttoestellen met steekgewichten.

Meer informatie
Gym-Life-Fitness-Plate-Loaded-Signature-Series_1

SIGNATURE SERIES

Hoogwaardige opties voor sporters die op zoek zijn naar oplossingen voor kracht- en conditietraining die verder gaan dan toestellen met steekgewichten. De Signature-serie bestaat uit plate-loaded toestellen, benches en racks en veelzijdige Cable Motion krachttrainingstoestellen. Elk toestel combineert uitstekende prestaties met een in het oog springend ontwerp.

Meer informatie
Gym-Selectorized-Optima_1

OPTIMA-SERIE

Een veelzijdige lijn van krachttrainingstoestellen met onder meer steekgewichten, benches en racks en een dubbele verstelbare pulley. Elke van de 21 stuks in de Optima-serie heeft een helder en uitnodigend ontwerp en is gemaakt om doeltreffende krachttrainingsoplossingen met gewichten te bieden in een ruimte van ieder formaat.

Meer informatie
CommercialCategory-Multi-Use-FitSeries_0

FIT SERIES

Veelzijdige, effectieve en compacte toestellen voor gewichtstrainingen. Fit Series-oplossingen voor krachttrainingen van verschillend gebruik zijn de ideale toestellen wanneer de ruimte beperkt is.

Meer informatie
Gym-Selectorized-Circuit_0

CIRCUIT-SERIE

Geen aanpassingen nodig bij aanvang en intuïtieve drukknoppen maken van de Circuit-serie een uitnodigende introductie tot krachttraining. Stapsgewijze aanpassingen in weerstand zorgen ervoor dat sporters gemakkelijk hun voortgang kunnen meten. 11 verschillende toestellen vormen de ideale oplossing voor zowel individuele work-outs als voor het samenwerken tijdens small group training.

Meer informatie
Athletic-Market-feat-HD-Elite-Racks-H4_0

hammer strength

Prestatiegerichte krachttrainingstoestellen, gemaakt voor topsporters en degenen die als een topsporter willen trainen. Hammer Strength toestellen bewegen op de manier waarop het lichaam hoort te bewegen, en bieden resultaten aan atleten en sporters die bereid zijn om zich in te zetten.

Meer informatie