Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Lets-Club-feat-SignatureSeries-h1
Premium ontwerp en veelzijdige krachttraining

Signature-serie

De producten uit de Signature Series bieden veelzijdige krachttrainingsmogelijkheden met een consistente en aantrekkelijke look.
Signature bench

veiligheid en stabiliteit

Benches en Racks

De Signature-serie Benches en Racks zijn essentieel voor elke hijsfaciliteit en zijn ontworpen met het oog op veiligheid en vormen een aanvulling op de ruimte voor krachttraining. Olympisch liften, halters en krachttraining voor het lichaam zijn de bouwstenen van een effectief krachttrainingsprogramma.

Signature-serie cable motion

Biomechanisch aangedreven

Superieure techniek

De Signature-serie Plate-Loaded toestellen zijn gebaseerd op de baanbrekende krachttraining van Hammer Strength plate-loaded toestellen. Iso-laterale technologie maakt onafhankelijke armbewegingen en de soepelste convergerende en divergerende bewegingsbogen mogelijk, waardoor de sporter meer verschillende mogelijkheden voor krachttraining krijgt.

Signature-serie zwart

Trainingsvariatie

Cable Motion

De cable motion biedt multidimensionale krachttraining en door de gebruiker gedefinieerde bewegingspaden voor effectieve krachttraining die balans en stabiliteit opbouwt.

EFFECTIEVE EN AANPASBARE CABLE MOTION-KRACHTTRAINING

Signature-serie Multi-Jungle

Signature multigym (1)

Aanpasbaarheid

Bijna onbeperkte configuraties

Er zijn geen grenzen aan de manier waarop een faciliteit multi-jungles kan integreren in hun ruimte, programma’s en sporterervaring. 14 verschillende multi-jungles bieden faciliteiten met bijna eindeloze veelzijdigheid. Met aangepaste configuraties en kleuropties kunt u waardevolle ruimte maximaliseren en merknormen ondersteunen.

SYNRGY360-MJ-connected-left-S8

Veelzijdigheid

Voordelen voor sporters

Combineer meerdere multi-jungles om een levendige Cable Motion-ruimte te creëren, of om een SYNRGY360-systeem uit te breiden om vrijwel onbeperkte trainingsopties te bieden voor uw programma's voor training in kleine groepen. Sporters profiteren van stations die verschillende trainingsmogelijkheden bieden die gebruik maken van bewegingspaden die door de gebruiker zijn bepaald en die kracht, evenwicht en stabiliteit opbouwen.

TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.