Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Omslag-header-2048px_crop
Antwerpen, België

SPORTCLUB HET EILAND

https://sportclubheteiland.be
Oppervlakte

3000 m2

Lessen per week

117

Sportconcepten

7

Blok-1-2048px

WE BUILD COMMUNITIES

Sportclub Het Eiland is iets meer dan 10 jaar geleden opgericht door twee broers met een enorme passie voor sport.  Het is de thuisbasis van 7 sportconcepten in één community. Onderdeel zijn van de community is de leidraad van de club, het onderdeel van iets groters, een winnend team.

De vriendelijkheid van de crew, de onverslaanbare coaches, de positieve vibe het onverzadigbare verlangen om beter te worden is wat hen kenmerkt.

De sfeer binnen de club is een balans van casual, cool, raw en urban. De club vernieuwt zichzelf en haar programmering continu.

De community strekt zich uit van de workouts tot het Warehouse, tot BBQ's en verder. Een plek waar leden zich thuis kunnen voelen en niet geoordeeld wordt. “We respecteren en steunen elkaar allemaal. Het enige wat we vragen is om je gewichten niet te laten vallen en gepaste kleding te dragen om iets aan de verbeelding over te laten.”

“Het succes van de samenwerking met Life Fitness en Sportclub het Eiland is mede door het soepele contact. Ook de goede kwaliteit van apparatuur en het team maken dit een fijne samenwerking!”