Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
header_raymond_resized_0
Apeldoorn, Nederland

RAYMOND DIRKSEN PT

raymonddirksen.nl
vierkante meters

300

lessen perk week

PT 50 / SGT 3

leden per klas

15 (SGT)

raymond_text1_resized

OVERZICHT VAN DE FITNESSCLUB

Zeven jaar geleden richtte Raymond Dirksen in het noordoosten van Nederland zijn eigen studio voor personal training op. Zijn ruime ervaring in commerciële fitnesscentra en zijn enorme passie voor fitness leidden ertoe dat hij zich grondig heeft verdiept in alles wat met training en voeding te maken heeft. Met deze ervaring en kennis biedt de studio Raymond Dirksen, Strength and Conditioning persoonlijke aandacht aan zijn klanten.

Raymond Dirksen Strength and Conditioning is een gecertificeerd Hammer Strength Centre. Dankzij het gevarieerde aanbod aan fitness apparatuur kunnen klanten individueel trainen en daarmee geleidelijk en veilig doorgroeien. De trainingsopzet start met toestellen met weight stacks, vervolgens wordt er met halterschijven gewerkt en uiteindelijk kan er met vrije gewichten trainen.

raymond_text2_resized

FACILITATIE

Voor Raymond draait het bij training om je instelling. De training is meer dan alleen een sportles. Het gaat erom wat je dagelijks doet en die uitdaging hoef je niet alleen aan te gaan. Raymond traint in kleine groepen, hierdoor wordt er naast de training ook aandacht gevestigd op de onderlinge band met de klanten. De open ruimte is ruim en fris, terwijl de betonnen muren en ruwe afwerking je eraan herinneren dat er hard gewerkt moet worden.

  • Integrity series
  • Insignia series
  • Hammer Strenght HD Elite racks