Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
NSCA-Showcase-Page-Hero_0
Colorado Springs, Colorado

DE NATIONAL STRENGTH AND CONDITIONING ASSOCIATION (NSCA)

www.nsca.com
Vierkante meters

557

members

45.000

NSCARenovatedPC-950x650 (1)

NSCA KOOS HET BESTE VOOR DE VERBOUWING VAN HAAR FITNESSRUIMTE

Toen deze vertrouwde organisatie van deskundigen in de zomer van 2016 besloot om haar fitnessruimte van 557 m2 in Colorado Springs te verbouwen, koos het NSCA voor Hammer Strength.

De plaatsing van meerdere HD Elite racks (aangepast met NSCA logo's), plate-loaded-apparatuur van Hammer Strength en een paar Life Fitness-cardiotoestellen, helpt om de fitnessruimte de beste in de branche te maken.

"De NSCA is een door-leden-aangedreven organisatie die een breed scala aan professionele beoefenaars vertegenwoordigt," legt Scott Caulfield, hoofdtrainer voor kracht- en conditietraining bij het NSCA, uit. "De apparatuur van Hammer Strength heeft een aantrekkingskracht die werkt voor al onze leden, niet alleen die van een bepaalde specialisatie."

NSCA-HD-Elite-Racks-950x650

OVERZICHT VAN DE FITNESSRUIMTE

De trainingsruimte wordt gebruikt door een indrukwekkende en interessante groep sporters. Teams van bezoekende universiteiten, jongerenteams, teams van middelbare scholen en Olympische atleten hebben allemaal baat bij deze fitnessruimte.  Het wordt ook gebruikt door tactische groepen, zoals SWAT-teams, de FBI en dienstverleners die als eerste ter plaatse zijn bij een ongeval, zoals politie en brandweer. Caulfield vermeldt dat de NSCA-faciliteit zelfs een trainingsruimte voor gasten is geweest, zoals countryzanger Brad Paisley, worstelaar John Cena en de band Fall Out Boy.

"We hebben gekozen voor Hammer Strength vanwege haar reputatie als leider op het gebied van innovatie en om haar toewijding om vakmensen op het gebied van kracht- en cardiotrainingen, apparatuur aan te bieden van de hoogste kwaliteit en het beste ontwerp in de branche.", zegt Caulfield. "Ook de klantenservice en de betrouwbaarheid van het Hammer Strength-team waar we mee samenwerken, is ongeëvenaard. Het team van Life Fitness en Hammer Strength is ontzettend positief geweest over de NSCA, op vele verschillende niveaus. Ze delen onze toewijding aan educatie, door middel van Hammer Strength-klinieken en ze hebben hun nek uitgestoken om onze leden op vele verschillende manieren te ondersteunen."

APPARATUUR
  • Hammer Strength HD Elite racks
  • Hammer Strength Plate-Loaded
  • Accessoires van Hammer Strength
  • Lifecycle GX-bikes voor groepstrainingen
  • Integrity Series-cardiotoestellen