Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ATC_Spottswood-1
Krachttrainingstoestellen

Met steekgewichten

De krachttoestellen met steekgewichten van Life Fitness zijn ontworpen met een focus op zowel duurzaamheid als gezonde biomechanica om ervoor te zorgen dat ze betrouwbare prestaties en effectieve resultaten leveren.

Krachttrainingstoestellen met steekgewichten

Bepaal welk product met steekgewichten geschikt is voor uw leden.
58

Wetenschappelijk getest

Betrouwbaarheid en comfort

Biomechanica en een doordacht ontwerp zorgen ervoor dat leden zich veilig, comfortabel en gewaardeerd voelen, terwijl ze ruimtes creëren binnen de faciliteit die open en uitnodigend zijn.

7.

Gebruiksgemak

Voor sporters van alle fitnessniveaus

Met de krachttrainingstoestellen met steekgewichten kunnen sporters gewichten optillen vanuit een comfortabele positie. Met deze toestellen kunnen gebruikers ook zelfstandig gewichten aanpassen om verschillende oefeningen voor armen, benen, rug, buikspieren en kernspieren te ondersteunen.

Fairfield-weightroom-950x400

Ik werk graag met mensen die ik ken en vertrouw. Ik moet weten dat ze er zijn wanneer ik ze nodig heb, en Hammer Strength heeft dat echt voor me gedaan.

Nick Kolb, Fairfield University, Directeur Sportprestaties
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
Halo-BG
Halo Fitness Cloud

Faciliteitsmanagement

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.