Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
HDA_4669_FvdB_20191205

DE PERFECTE RUIMTE VOOR KRACHTTRAINING

Richt je ruimte voor krachttraining in voor een aanbod dat perfect aansluit op je sporters en je eigen trainingsaanpak, met apparatuur die specifiek kan worden...
HDL_4648_FvdB_20191205

DE HOOGSTE STANDAARD

De apparatuur van Hammer Strength heeft een technisch ontwerp, is getest en gecertificeerd volgens alle toepasselijke EN- en ASTM-normen – en gaat nog verder. We testen niet alleen volgens de normen, maar ook op de verwachte levensduur.
black-rectangle

HD ELITE

hammer-strength-bc-hd-elite-weight-room

HD ELITE RACKS

Hammer Strength HD Elite is een aanbod aan apparatuur dat we constant doorontwikkelen in samenwerking met krachttrainingscoaches, atleten en professionele organisaties van over de hele wereld. Het doel is om de perfecte tools te leveren voor perfecte performance.  

Je kiest voor meer stevigheid, omdat je het zat was dat je racks bij iedere lift of pull-up stonden te schudden.  

Je sporters verdienen het om jouw trainingsprogramma uit te voeren in de opstelling die jij hebt samengesteld, met apparatuur die alles aankan. 

Kies voor HD Elite en richt een ruimte voor krachttraining in die sporters inspireert en waar de concurrentie jaloers op is. 

Bekijk HD Elite Racks bekijken
black-rectangle

HD ATHLETIC

hammer-strength-hd-athletic-shaw-rack copy

HD ATHLETIC RACK

Je zoekt flexibele opties qua begroting, ruimte en veelzijdige trainingen, maar je wilt geen concessies doen als het gaat om de performance? HD Athletic biedt niet alleen grotere rig-configuraties, maar ook lagere opties voor racks en opslag en opstellingen voor tegen de muur. Met allerlei uitbreidingen kun je een trainingsruimte voor krachttraining inrichten die precies aansluit op de trainingsfilosofie van jouw keuze.

Bekijk HD Athletic Racks & Rigs
black-rectangle

HAMMER STRENGTH BENCHES & PLATFORMS

FWMAB_FNL

Hammer Strength

Adjustable Bench

hammer-strength-flat-bench

Hammer Strength

Flat Bench