Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

World Gym International Kiest Life Fitness als Partner

Life Fitness zal het wereldwijd erkende merk voorzien van apparatuur uit haar Family of Brands

ROSEMONT, Ill., 23 maart 2021 - Life Fitness heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend en is daarmee voorkeursleverancier voor World Gym International. Dankzij deze overeenkomst zal Life Fitness World Gym faciliteiten voorzien van geselecteerde premium cardio- en krachttrainingstoestellen van Hammer Strength en SCIFIT, naast de Life Fitness SPARC en Arc Trainer toestellen.

"Het is een nieuwe wereld en ons iconische verleden vormt de basis voor onze visie op de toekomst. Deze samenwerking met Hammer Strength en SCIFIT helpt ons met het bieden van de opties voor ons unieke ledenbestand en hun trainingsbehoeften," zegt Jarrod Saracco, Chief Operations Officer van World Gym International. "De Life Fitness SPARC en Arc Trainer voorzien ons van meer diversiteit en technologie om onze leden te helpen resultaten te bereiken en een superieure trainingservaring te bieden."

"World Gym heeft een lange geschiedenis in het creëren van trainingservaringen van wereldklasse voor hun leden over de hele wereld," zegt Frank van de Ven, Vice President van Life Fitness International. "We zijn verheugd om met World Gym samen te werken en hun franchise-eigenaren en leden apparatuur van enkele van onze toonaangevende merken te kunnen bieden. Aangezien het merk World Gym zich wereldwijd blijft uitbreiden, kijken we ernaar uit om deel uit te maken van hun voortdurende succes."

World Gym, in 1976 opgericht door Joe Gold, houdt mensen al meer dan 40 jaar fit en verandert daarmee levens. Met meer dan 200 vestigingen op zes continenten is World Gym een van de meest internationaal erkende fitnessmerken. World Gym-faciliteiten bieden leden een grote verscheidenheid aan voorzieningen, van eersteklas cardio- en krachtapparatuur tot personal training en groepslessen.

World Gyms Parternship

Over World Gym
Het iconische merk World Gym werd in 1976 opgericht door Joe Gold tijdens de gloriedagen van "Muscle Beach" in Santa Monica, Californië. Sindsdien is World Gym uitgegroeid tot een internationaal erkend merk dat tot de verbeelding spreekt van fitnessliefhebbers over de hele wereld. World Gym streeft ernaar overal een netwerk van ultieme fitnessbestemmingen te creëren. World Gym heeft zijn hoofdkantoor in Zuid-Californië en telt momenteel meer dan 200 vestigingen op 6 continenten. Meer weten over World Gym en de franchisemogelijkheden bij dit beroemde merk? Bezoek dan: WorldGymFranchising.com