Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Thomas Hoeven

Thomas Hoeven is benoemd tot Country Manager voor de Benelux

Donderdag 9 december 2020 – Life Fitness heeft vandaag bekend gemaakt dat met onmiddellijke ingang Thomas Hoeven is benoemd tot Country Manager Benelux.

Hoeven is al bijna een decennium werkzaam bij Life Fitness. Hij startte 9 jaar geleden als Accountmanager van de internationale Distributor Business en bekleedde sinds die tijd diverse rollen met een toenemende mate van verantwoordelijkheid. Vanaf het moment dat Thomas 5 jaar geleden Sales Director in de Benelux werd, is zijn bijdrage onmisbaar gebleken voor de groei die Life Fitness vanaf dat moment doormaakte.

Thomas vertelt: “De Benelux-markt is een bijzondere in vergelijking tot onze buurlanden. Er is een zeer hoge participatiegraad en dat samen met een vooruitstrevend en divers aanbod aan segmenten, concepten en leveranciers maakt dat onze markt heel dynamisch is. En dat op een relatief klein grondgebied.

Gedurende mijn loopbaan bij Life Fitness heb ik al behoorlijk wat verandering meegemaakt, maar een jaar als 2020 is uitzonderlijk. De impact van de pandemie voelen wij allemaal, maar ook, of misschien wel juist, in deze tijd staat Life Fitness Benelux met al haar medewerkers onverminderd voor de klanten klaar.

Uitkijkend naar 2021 zie ik fantastische mogelijkheden voor Life Fitness met veel productinnovaties in combinatie met de inzet en toewijding van onze medewerkers om onze klanten te ontzorgen en te laten excelleren.

Ik ben trots om de Benelux-organisatie voortaan te mogen leiden en de positie van Life Fitness de komende jaren verder te verstevigen!”

Florian Koestner, Managing Director – Europe Direct vult aan: “De Benelux is een belangrijke markt voor Life Fitness, wereldwijd, en het is van belang dat we de juiste persoon aan het roer zeten. Iemand die de markt begrijpt en er alles aan zal doen om de teams verder te ontwikkelen.

De komende maanden zullen niet zonder slag of stoot gaan, maar met Thomas’ kennis van de business en de industrie, gecombineerd met de vele sterke relaties die hij het afgelopen decennium heeft opgebouwd, is hij de uitgelezen persoon om deze rol te gaan vervullen.”


Thomas Hoeven